Ni Hao Panorama

Dinerbon Zuidlaren Ni Hao Panorama
Adres
Stationsweg 11
9471 GJ Zuidlaren
Telefoon
050 - 4090439
Dinerbon Zuidlaren Ni Hao Panorama
Dinerbon Zuidlaren Ni Hao Panorama

Let op: voor het buffet is uw cadeaukaart niet te gebruiken.

In Drenthe kunt u met uw Dinerbon genieten van Aziatische specialiteiten van topkwaliteit. Bij restaurant Ni Hao Panorama hebben wij passie voor de Aziatische keuken en dat proeft u terug in de gerechten. Een avondje Ni Hao met uw Dinerbon voelt dan ook als een avondje op stap in Azië zelf. Het fraaie decor dat typisch, maar modern en gezellig ingericht is draagt zeker bij aan de beleving. U kunt ook plaatsnemen op ons fraaie terras, waar het bij goed weer heerlijk toeven is. Of u nou binnen of buiten plaats neemt, wij zorgen er voor dat de gerechten die u besteld op traditionele wijze worden klaargemaakt. Zo kunnen wij u een authentieke Chinese smaakbeleving garanderen. Zoals het hoort in een Chinees specialiteitenrestaurant is onze kaart divers en uitgebreid. Uiteraard staan er veel klassieke gerechten uit de Chinese keuken op de kaart, maar we weten zeker dat u hier en daar ook tegen een culinaire verrassing aan zult lopen met uw Dinerbon!

U kunt bij Ni Hao kiezen voor een aantal zorgvuldig samengestelde menu’s, die allen bestaan uit meerdere gangen of u kunt gewoon lekker à la carte dineren. Natuurlijk hebben wij een flink aantal bami-, nasi- en mifanggerechten op onze kaart staan, evenals gerechten met gevogelte, vlees en zeevruchten. Wij proberen in de keuken een afspiegeling te leveren van de Chinese keuken in het groot. Wij maken dan ook gerechten afkomstig uit meerdere Chinese regio’s. Prettig voor de gast met een Dinerbon, die variatie!

Kom gezellig genieten op Aziatische wijze met uw Dinercheque bij Ni Hao. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in ons mooie restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10