De Steakerij

Dinerbon Zuidveld De Steakerij
Adres
Tilbrugstraat 5
9432 TV Zuidveld
Telefoon
0593 331227
Dinerbon Zuidveld De Steakerij

Restaurant De Steakerij draagt haar naam met trots. Hier kun je namelijk genieten van heerlijke steaks van de Drentse rund. De kaart is ingedeeld in categorieën met menu's uit de regio Drenthe, uit de grote regio, dus uit Nederland en uit de hele grote regio en dan hebben we het over diverse vissoorten. Maar het belangrijkste kenmerk van De Steakerij is dat er enkel gewerkt wordt met glutenvrije producten. Ben jij ook gebonden aan een glutenvrij dieet? Bij de Steakerij kunt je alles van de kaart bestellen, want alle menu's zijn glutenvrij. En uiteraard kun je hier ook terecht met jouw Dinerbon. De Steakerij houdt rekening met jouw gezondheid, zonder in te leveren op kwaliteit en smaak.

Lokale producten

Wanneer je met een Dinercheque gaat eten bij De Steakerij, dan kun je niet om de lokale producten heen. Of het nu vlees is van de Drentse rund of het lokale bier, bij De Steakerij ervaar je de smaak die hoort bij het authentieke Drenthe. Hier geniet je van een heerlijke steak, biefstuk of huisgemaakte hamburger, afkomstig van de Drentse weide rund. Ook staan er lokale gerechten op het menu die je nergens anders in het land zult kunnen proeven. Denk daarbij aan het voorgerecht van Drentse mosterdsoep, een hoofdgerecht dat bestaat uit een stoofpot van Drents weide rund en het typische Drentse nagerecht van Drentse kniepertjes met ijs of huisgemaakte arretje's cake. Tevens geniet je van de authentieke ambiance in een tot restaurant omgebouwd café uit 1912 met uitzicht op het Oranjekanaal. Neem daarom jouw Dinerbon mee en reserveer een plekje bij De Steakerij.

Buffetrestauarant

Wil je ongedwongen genieten van een buffet met familie of vrienden? In de weekenden opent De Steakerij haar buffetrestaurant. Hier geniet je onbeperkt van een lopend buffet met een steak of ander vlees of vis. En ook het buffet is volledig glutenvrij. Voor mensen die geen gluten mogen hebben is dit een uitgelezen kans om de Dinercheque op te zoeken en af te reizen naar de Steakerij. Hier geniet je onbezorgd, zonder dat je telkens moet navragen wat voor ingrediënten er in het eten zitten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
369 reviews
8 . 5 /10