De Steakerij

Dinerbon Zuidveld De Steakerij
Adres
Tilbrugstraat 5
9432 TV Zuidveld
Telefoon
0593 331227
Dinerbon Zuidveld De Steakerij
Dinerbon Zuidveld De Steakerij

De Steakerij is een Drents Buffet-restaurant en een dinercafé, waar u met uw Dinerbon terecht kunt voor allerlei heerlijke gerechten. Wij zijn onlangs verkozen tot het leukste restaurant van Midden-Drenthe, een uitverkiezing waar wij erg trots op zijn. Dankzij de goede sfeer, vriendelijke bediening en de heerlijke huisgemaakte gerechten maken wij van uw avond een waar succes.  De Steakerij is een restaurant met meerdere delen. Zo hebben wij een buffet-restaurant en een café. In ons buffet-restaurant kunt u onbeperkt genieten van onze koude en warme buffetten. In het café gedeelte kunt u genieten van een ‘normaal’ hapje en drankje.

De Steakerij is het restaurant van de koebellen. Deze hangen boven uw tafel en worden bediend door de koks in onze keuken. Via de koebellen geven wij aan dat het door u bestelde vlees klaar is, zodat het heerlijk vers op uw bord terecht komt. Heeft u geen zin in een buffet? Neem dan gerust plaats in ons café en geniet van de heerlijkste, malse spare ribs, een mooie rib eye steak of van onze kangoeroe steak. Uiteraard hebben wij ook een aantal heerlijke vegetarische gerechten. Met gepaste noordelijke trots schenken wij een heerlijk streekbier uit Groningen, Grunn genaamd, een populaire keuze onder onze bierminnende gasten. Bij ons kunt u ook terecht voor gezellig steengrillen en barbecueën. U snapt het al, met uw Diner Cadeau Dinercheque heeft u bij ons ontzettend veel keus!

Kom met gezellig met uw Dinerbon dineren in het leukste restaurant van Midden-Drenthe. Wij hopen dat u snel een keer bij ons langs komt!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan