Brasserie De Zeven Reuzen

Dinerbon Ede Brasserie De Zeven Reuzen
Adres
Amsterdamseweg 19
6712 GG Ede
Telefoon
0318 610313

In een prachtig uniek pand uit 1842 in Ede, tussen de eeuwenoude kastanjebomen, vindt u Restaurant Buitenzorg. Hier kunt u zalig dineren op een van de sfeervolste plekken in de omgeving. Wij ontvangen u graag en onze koks gebruiken graag hun creatieve kookkunsten om u een smaakvolle avond te bezorgen. U bent bij ons van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Bij Restaurant Buitenzorg wordt al meer dan een eeuw eten bereid. Met de kennis en tradities van vroeger en onze koks van nu hebben wij  prachtige, verrassende smaaksensaties voor u wachten. Als u specifieke wensen hebt of iets wilt eten wat u al lang niet heeft gegeten of niet kunt vinden, bel ons gerust. Wij houden ervan om speciaal voor u inkopen te doen bij lokale en regionale boeren, slagers en markten. Bij ons krijgt u een diner op maat en speciaal voor u gemaakt. Kies voor een bijzondere avond bij ons in Ede met uw dinerbon of dinercheque.

Hebben wij u al warm gemaakt voor een zalige avond tafelen met de lekkerste gerechten? Dan hopen wij u snel te mogen ontvangen. Ons team staat voor u klaar en kijkt uit naar uw komst. Wij zijn geopend van donderdag tot en met dinsdag vanaf 16.00 uur en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor de deur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10