Restaurant De Greune Weide

Dinerbon Eibergen Restaurant De Greune Weide
Adres
Lutterweg 1
7152CC Eibergen
Telefoon
0545 471692
Dinerbon Eibergen Restaurant De Greune Weide

Bent u op zoek naar een landelijk gelegen en sfeervol restaurant om met uw dinerbon te kunnen genieten van een mooie avond uit? Dan zou restaurant de Greune Weide wel eens een plaats voor u kunnen zijn. In dit gerenommeerde restaurant, dat zich bevindt in de Achterhoek en om meer specifiek te zijn in Eibergen aan de Lutterweg 1, kunt u met uw dinercheque komen genieten van een heerlijke ontspannen sfeer en verassende gerechten van verse ingediënten. Ook kunt u bij De Greune Weide altijd terecht voor feesten, recepties en partijen. Het restaurant biedt uiteenlopende mogelijkheden, van tuinevenementen tot feesten met diner en dans. Voor alle mogelijkheden kunt u het beste contact opnemen met de Greune Weide, zij denken graag met u mee om uw evenement mogelijk te maken.

De menukaart van restaurant de Greune Weide verandert minstens vijf maal per jaar. Zo kunt u altijd genieten van seizoensgebonden en dus extra verse en smaakvolle gerechten. Ook kunt u op deze manier bij ieder bezoek met uw dinerbon weer iets nieuws ontdekken en eet u nooit twee keer hetzelfde. De bediening adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en de lekkerste bijpassende wijnen.

Restaurant de Greune Weide is iedere dag geopend tussen 12.00 en 21.00 uur, dus op welke dag u ook uit wilt met uw dinercheque, bij de Greune Weide kunt u altijd terecht. Laat u verassen door de chef en reserveer snel een tafel met uw dinercheque in dit prachtige landelijke restaurant. Het team van de Greune Weide kijkt er naar uit om u in hun mooie restaurant te mogen ontvangen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10