All You Can Greek

Dinerbon Eindhoven All You Can Greek
Adres
Smalle Haven 114
5611EJ Eindhoven
Telefoon
040 8440246
Dinerbon Eindhoven All You Can Greek
Dinerbon Eindhoven All You Can Greek
Dinerbon Eindhoven All You Can Greek
Dinerbon Eindhoven All You Can Greek

Een heerlijk en gezellig avondje uit in Griekse stijl bij All You Can Greek in Eindhoven

All You Can Greek in Eindhoven is niet zomaar een all-inclusive formule. In dit restaurant bent u verzekerd van een heerlijk en gezellig avondje uit in Griekse stijl. U geniet in het restaurant van diverse lekkere en mooie gerechten uit Griekenland, die allen op authentieke manier zijn bereid door verschillende koks van Griekse komaf. Met de dinercheque boekt u een avondje uit bij All You Can Greek in Eindhoven. Iedere ronde kunt u twee gerechten per persoon bestellen en u kunt ook nog eens onbeperkt bestellen.

U kunt verschillende Griekse gerechten proberen bij All You Can Greek in Eindhoven

Wellicht bent u onlangs op vakantie geweest in Griekenland of u kent de keuken nog niet. In beide gevallen is een avondje uit met de dinercheque in All You Can Greek in Eindhoven zeker de moeite waard. U kunt hier verschillende Griekse gerechten proberen. Ideaal als u graag kennis wilt maken met deze keuken of als u simpelweg niet kunt kiezen tussen al het lekkers. Ieder gerecht wordt in een kleine portie geleverd, zodat u met de dinerbon meerdere gangen achter elkaar kunt eten.

Maak kennis met de a la carte kaart van All You Can Greek in Eindhoven

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u liever niet verschillende porties wilt bestellen en liever één gerecht wilt eten. In dat geval kunt u natuurlijk ook een keuze maken van de a la carte kaart. U heeft de keuze uit verschillende voor- en hoofdgerechten en de bon kunt u woensdag t/m maandag gebruiken bij All You Can Greek in Eindhoven. De keuken is vanaf 17:00 uur geopend en sluit om 23:00 uur. Hierdoor heeft u met de dinerbon meer dan genoeg tijd om te genieten van de heerlijke gerechten in Griekse stijl.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10