Sri Ganesh

Dinerbon Eindhoven Sri Ganesh
Adres
Kruisstraat 92A
5612CK Eindhoven
Telefoon
040 2367650
Dinerbon Eindhoven Sri Ganesh
Dinerbon Eindhoven Sri Ganesh
Dinerbon Eindhoven Sri Ganesh
Dinerbon Eindhoven Sri Ganesh

 

 

Sri Ganesh is een uniek Indiaas specialiteitenrestaurant dat gevestigd is aan de Kruisstraat 92A in Eindhoven. In tegenstelling tot alle andere soortgelijke restaurants in Nederland heeft deze eetgelegenheid zich voor 100 procent gespecialiseerd in vegetarische Indiase gerechten en is daarmee inmiddels een waar begrip in de wijde omtrek geworden. Zoals je wellicht gewend bent van Indiase restaurants worden de aloude tradities met hart en ziel gekoesterd. Des te verrassender is het dan ook als je bij Sri Ganesh binnenstapt en je in een uiterst moderne eetgelegenheid terecht blijkt te komen dat kleurig verlicht is en van haast futuristische (wand)decoraties is voorzien. Dit bijzondere Indiase restaurant is elke maandag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 12 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Waarschijnlijk weet je al dat het in z’n algemeenheid al in de Indiase keuken vooral om gezonde gerechten draait. Door echter bewust alleen maar vegetarische lekkernijen te serveren wordt daar nog eens een extra boost gegeven. Omdat de uitbaters van Sri Ganesh het beste met je gezondheid voor hebben wordt er tijdens je verblijf in deze eetgelegenheid ook geen druppel alcohol geschonken. Daarnaast wordt er tijdens de bereiding van de verschillende gerechten bewust géén dierlijk vet gebruikt. Los van het vegetarische aspect richt dit restaurant zich specifiek op de Zuid-Indiase keuken. Ook daarmee is men vrij uniek, want andere soortgelijke restaurants bieden je vaak een ratjetoe aan Indiase gerechten aan die uit alle windstreken van het land afkomstig blijken te zijn. Dat ook regiogerichtheid tot voldoende aanbod en variatie kan leiden bewijst de menukaart van Sri Ganesh overduidelijk . Er prijken namelijk zo’n 100 verschillende vegetarische lekkernijen op. Je kunt onder meer kiezen uit verschillende soepen, starters, tama- en stoomgerechten, brood, noodles, briyanis, rijstgerechten en pittige en milde currygerechten. Heb je grote trek? Ga dan voor een palak dish (spinazieschotel) of een dal dish (linzenschotel). Kortom, keus te over voor lekker lang smakelijk én gezond tafelen.

Ook aan lekker en gezond eten bij Sri Ganesh hangt natuurlijk uiteindelijk een prijskaartje. Gelukkig is dit Indiase restaurant volwaardig acceptant van de dinercheque en de dinerbon, zodat je er gewoon met het beschikbare saldo ervan af kunt rekenen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10