Gewoon ff Anders

Dinerbon Elst Gewoon ff Anders
Adres
Dorpsstraat 82B
6661 EP Elst
Telefoon
0481 769060
Dinerbon Elst Gewoon ff Anders
Dinerbon Elst Gewoon ff Anders

Bij Gewoon ff Anders in Elst bent u aan het juiste adres om heerlijk bourgondisch te genieten. In een ongedwongen sfeer kunt hier genieten van traditionele gerechten met een modern jasje, die het net ff anders maken. Bij Gewoon ff Anders kunt u deze bourgondische ervaring hebben voor een betaalbare prijs. Wees welkom met uw dinerbon of dinercheque.

Ons restaurant is een fijne plek voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Onze missie is dan ook om u te laten genieten. Verwacht bij ons dan klassieke gerechten zoals een Hollandse biefstuk, een verrassend Spaans vispotje of een seizoens stamppot. Natuurlijk hebben wij ook een ruime selectie van kwaliteitswijnen en speciaalbieren. Van voorgerechte tot nagerecht en van speciaalbier tot wijn, wij willen u de gehele ervaring bieden voor een voordelige prijs. Met onze tientallen jaren ervaring in de horeca weten wij hoe wij u een fijne lunch of diner moeten bezorgen, dit doen wij namelijk door het gewoon ff anders te doen!

Kom met uw dinerbon of dinercheque bourgondisch genieten van begin tot eind. Heerlijk eten in een ongedwongen en warme sfeer met uitstekende service. Ervaar het zelf! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Ons restaurant is op alle dagen geopend voor lunch en diner behalve op maandag.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10