Fletcher Hotel ByZoo Emmen (geen e-vouchers)

Dinerbon Emmen Fletcher Hotel ByZoo Emmen (geen e-vouchers)
Adres
Willinkplein 42
7811 DD Emmen
Telefoon
0591 - 642 002
Dinerbon Emmen Fletcher Hotel ByZoo Emmen (geen e-vouchers)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers.

Nieuw hotel in het centrum van Emmen

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen ligt direct tegenover WILDLANDS Adventure Zoo en het ATLAS Theater, midden in het bruisende centrum van Emmen. Dit splinternieuwe hotel beschikt over alle faciliteiten voor een onbezorgd verblijf!

  • Modern hotel in het centrum van Emmen
  • Nabij natuurgebieden Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug
  • 4 multifunctionele feest- en vergaderzalen
  • Gelegen tegenover WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Geniet van smaken uit de wereld!

In de nieuwe hotspot Restaurant ByZoo worden de heerlijkste streetfoodgerechten met een mix van smaken uit de hele wereld voor u bereid. U geniet hier in een sfeervolle ambiance van een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch of gewoon een gezellige borrel. Laat u tijdens een diner verrassen met creatieve gerechten die perfect zijn voor shared dining, zo kunt u samen met uw gezelschap bijna alle gerechten van de menukaart proberen en urenlang tafelen! Bovendien kunt u ook van al deze smaakvolle gerechten genieten op het ruime dakterras. Ook aan de allerkleinsten is gedacht! Voor hen is er een leuk speeltoestel op het terras te vinden waar ze vrij kunnen spelen onder uw toezicht. Iets te vieren met een groot gezelschap? Het hotel beschikt over vier multifunctionele feest- en vergaderzalen, welke allen kunnen worden ingericht naar wens voor elke zakelijke of feestelijke bijeenkomst.

Zeer diverse omgeving

In de omgeving van het hotel bevinden zich diverse natuurgebieden en interessante culturele uitjes. Huur een e-bike bij de receptie en verken al fietsend alle mooie plekjes. Houdt u meer van een stevige wandeling? Ook aan wandelroutes geen gebrek in de omgeving van het hotel. Voor stedelijk vertier zit u goed in het bruisende centrum van Emmen. Liever een dagje WILDLANDS Adventure Zoo bezoeken? Dat kan! Voor tickets kunt u terecht bij onze receptie.

Dagje uit met overnachting

Combineer uw hotelovernachting met een bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. U vindt de tickets met overnachting op de pagina met arrangementen.

Ons team heet u van harte welkom!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10