Restaurant De Basis

Dinerbon Enschede Restaurant De Basis
Adres
Walstraat 15 - 17
7511GE Enschede
Telefoon
053 7506657
Dinerbon Enschede Restaurant De Basis
Dinerbon Enschede Restaurant De Basis
Dinerbon Enschede Restaurant De Basis
Dinerbon Enschede Restaurant De Basis

Restaurant De Basis is gevestigd aan de Walstraat 15-17 in het centrum van Enschede. De gekozen bedrijfsnaam dekt goed de lading van hetgeen je in deze eetgelegenheid mag verwachten. De uitbaters en hun personeelsleden willen hun gasten namelijk verwennen met eerlijke en uiteraard ook vooral smaakvolle gerechten zonder dat je daarbij overrompeld wordt door een hoop overbodige poeha. Deze aanpak valt ook in de inrichting van het restaurant te bespeuren, want het interieur is eenvoudig en authentiek, waarbij het vele gebruik van hout een aangenaam warme ambiance oplevert. Restaurant De Basis is van maandag tot en met woensdag gesloten. Van donderdag tot en met zondag kun je er vanaf 5 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht.

Veel van de lekkernijen die in dit etablissement aan je geserveerd worden hebben hun oorsprong in de eigen tuinderij van De Basis. Daar wordt op basis van de verschillende mogelijkheden van de seizoenen doorlopend gezaaid en geoogst, met als resultaat pure biologische groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen, die vervolgens in de gerechten van het restaurant worden verwerkt. Die afhankelijkheid van de seizoenen zorgt er ook voor dat het menuaanbod bij De Basis regelmatig wordt gewijzigd, waardoor je er het hele jaar door kennis kunt maken met verrassende nieuwe kersverse smaaksensaties. Zowel voor het voorgerecht als voor het hoofdgerecht heb je bij deze eetgelegenheid keuze uit verschillende overheerlijke vlees-, vis- én vegetarische opties. De menukaart geeft ook duidelijk aan of een gerecht glutenvrij of lactosevrij is. Dankzij de uitgebreide expertise van de chef-kok is het ook mogelijk om de gerechten die op de kaart staan desgewenst aan je specifieke smaak- of dieetwensen aan te passen. Je kunt je pure eetfeest bij De Basis op smakelijke wijze afsluiten met onder meer een verrukkelijk notentaartje gemaakt van huisgemaakt ijs, dadels en macarons of een heerlijke iced coffee bestaande uit bio-koffie en huisgemaakt vanille-ijs.

Restaurant De Basis is volwaardig acceptant van de dinercheque en de dinerbon. Je kunt er dus aan het einde van je smakelijke verblijf zonder problemen deels of volledig je rekening betalen met het tegoed dat op deze waardecertificaten tot je beschikking staat.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
369 reviews
8 . 5 /10