Mallika Thai Food

Dinerbon Almere Mallika Thai Food
Adres
Bandastraat 68
1335 JW Almere
Telefoon
036 - 8449859
Dinerbon Almere Mallika Thai Food
Dinerbon Almere Mallika Thai Food
Dinerbon Almere Mallika Thai Food

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om met uw dinerbon lekker Thais uit eten te gaan in Almere? Dan hebben wij wellicht een goed aanbod voor u. U kunt met uw dinercheque namelijk heerlijk Thais dineren bij restaurant Mallika Thai Food aan de Bandastraat 68. Het restaurant is vernoemd naar de trotse eigenaresse, Mallika Sokool, die het restaurant in Almere zelf heeft opgestart. In het eenvoudig ingerichte restaurant zijn 9 tafeltjes waaraan u plaats kunt nemen om te genieten van de lekkerste specialiteiten uit de Thaise keuken.

Bij restaurant Mallika kunt u kennis maken met de hoogtepunten uit de Thaise keuken, die erom bekend staat de beste culinaire tradities van Zuidoost Azië te combineren. Hieronder vallen bijvoorbeeld noedels, curries, zoetzure gerechten en exotische kruiden. Op de menukaart staat een grote variëteit aan lekkere gerechtjes met een basis van rijst, met daarbij heerlijk vlees, vis of verse groenten. U kunt bij restaurant Mallika indien u dat wenst uw eten ook afhalen, zodat u van alle lekkere Aziatische hapjes kunt genieten in het comfort van uw eigen huis. Alle gerechten zijn klaar terwijl u wacht, en u kunt ook meekijken in de keuken terwijl uw gerechten worden bereid.

Restaurant Mallika Thai Food is hét restaurant voor de liefhebber van Thais eten in Almere. Eigenaresse Mallika Sokool hoopt u snel welkom te mogen heten in haar knusse restaurant. U bent van harte uitgenodigd om met uw dinercheque te betalen, dus neem deze mee bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10