Pallas Athene

Dinerbon Almere Pallas Athene
Adres
Rembrandtweg 14
1318 KR Almere
Telefoon
036-5232552
Dinerbon Almere Pallas Athene
Dinerbon Almere Pallas Athene
Dinerbon Almere Pallas Athene

LET OP: uw cadeaukaart kan niet worden gebruikt in combinatie met lopende acties van het restaurant zelf.

Waant u zich in Griekenland bij Pallas Athene in  Almere. Kom bij ons binnen met uw dinerbon en vergeet even dat u in Nederland bent. Wij zijn vanaf het begin al een heel gezellig restaurant voor families die kunnen genieten van lekker Grieks eten. Bij ons denkt u terug aan de goede vakantie in Griekenland. Of bent u gewoon liefhebber van Grieks eten? Kom dan snel een keer binnen met uw dinerbon.

Pallas Athene, de Griekse godin van de hemel. Dit staat symbool voor de volmaakte en vooral pure goddelijke ingrediënten waarmee we onze gerechten bereiden. Hiermee leggen we ook de basis voor onze keuken. In onze keuken koken we met verse ingrediënten die we tot hun recht laten komen door ze niet onnodig te laten bewerken. De eigenaars komen van oorsprong uit Griekenland en hebben dankzij hun ouders en voorouders kennis gemaakt met de authentieke Griekse cuisine en de producten die het vruchtbare Griekse land levert. De producten die u op uw bord krijgt zijn selectief geïmporteerd vanuit het prachtige Griekenland. Echt een culinaire hoogstand! Wij bieden u een heerlijk dagelijks variërend menu aan. Op ons menu geven wij u de keuze uit heerlijke exclusieve vis- en vleesgerechten vers voor u bereid. Kom langs met uw dinercheque en neem een kijkje op onze kaart. U zal niet teleurgesteld worden!

Verder hebben wij voor u een heerlijke wijnkaart samengesteld. Komt u een keer langs met uw dinerbon en laat u verrassen door de authentieke Griekse smaken en vergeet dat u in Nederland bent.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10