Pizzeria O Sole Mio

Dinerbon Almere Pizzeria O Sole Mio
Adres
Walt Disneyplantsoen 82
1325SX Almere
Telefoon
036 535 3127
Dinerbon Almere Pizzeria O Sole Mio
Dinerbon Almere Pizzeria O Sole Mio

Het leuke Italiaanse restaurant Pizzeria O Sole Mio is gelegen aan het Walt Disneyplantsoen in Almere. Het restaurant heeft een echte Italiaanse sfeer wat komt door onder andere de leuke Italiaanse inrichting. Er zijn leuke beelden en groene bladeren met daaraan rode en witte druiven te zien. In de vensterbank staan gedecoreerde bierflessen en planten. Aan de muur zijn mooie bogen gemaakt waarin lampen hangen. Ook zijn er hier en daar schilderijen terug te vinden in het restaurant. Op de tafels staan mooie bloemen om er een extra vrolijke en gezellige sfeer in het restaurant te brengen. Het team van Pizzeria O Sole Mio staat altijd voor u klaar en gaat vriendelijk te werk. U kunt aan hen laten weten als u een allergie of een wens heeft, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Het restaurant opent graag haar deuren voor jong en oud, maar ook zeker voor uw dinerbon!

De koks maken gerechten uit de Italiaanse keuken. Zo staan er op de uitgebreide menukaart onder andere vele soorten Italiaanse gerechten, zoals: heerlijke pizza’s, pasta’s en Italiaanse vlees- en visgerechten. Bij O Sole Mio kunt u ook verschillende gerechten met shoarma krijgen. De gerechten worden iedere dag vers bereid met de beste producten. Op deze manier kunt u echt goede kwaliteit producten krijgen voor uw dinercheque! Ook kunt u bij uw gerecht heerlijke dranken drinken.

Restuarant Pizzeria O Sole Mio is elke dag geopend van 17:00 uur tot 22:30 uur. Zij heten u van harte welkom en accepteren graag uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10