Pyramide Fried Chicken

Dinerbon Almere Pyramide Fried Chicken
Adres
Sumatraweg 7
1335JM Almere
Telefoon
036 5258677
Dinerbon Almere Pyramide Fried Chicken
Dinerbon Almere Pyramide Fried Chicken

Pyramide Fried Chicken, voorheen bekend als King Fried Chicken, vind je aan de Sumatraweg 7 in Almere. De gekozen bedrijfsnaam van het restaurant is een beetje verwarrend, want er wordt veel meer geserveerd dan alleen gefrituurde kip. Pyramide Fried Chicken heeft een eenvoudige inrichting die veel overeenkomsten vertoont met een standaard fastfoodzaak. Het restaurant is van zondag tot en met donderdag open van 4 uur ‘s middags tot 1 uur ‘s nachts en op vrijdag en zaterdag van 4 uur ‘s middags tot 2 uur ‘s nachts. Pyramide Fried Chicken biedt je ook de mogelijkheid om hun gerechten thuisbezorgd te krijgen, maar kies je voor die optie dan kun je de bezorger NIET met je dinerbon of dinercheque betalen.

Op de menukaart van Pyramide Fried Chicken tref je een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende smakelijke gerechten aan. Uiteraard staan daar ook kipgerechten tussen, zoals hot wings, filet bites, kipnuggets en strips, maar het restaurant kan ook andere favorieten voor je klaarmaken> Met name een patatje kapsalon, een broodje shoarma of een mixed grill met 3 soorten vlees naar keuze zijn er erg populair. Heb je grote trek dan is het bij Pyramide Fried Chicken ook mogelijk om een volledig 3-gangendiner naar keuze samen te stellen. In dat geval begin je met een voorgerecht, zoals mista, Mozzarella salade of tonno salade en maak je vervolgens de overstap naar een van de vele smakelijke vleesschotels als hoofdgerecht. In plaats van een vleesschotel is het overigens ook mogelijk om een keuze uit een van de vele pizzavarianten te maken. Uiteraard kan het personeel van Pyramide Fried Chicken klassiekers, zoals een pizza Margerita of een pizza Hawaï voor je bakken, maar je kunt ook voor exclusievere smaakcombinaties gaan, waaronder een pizza dönner en een pizza shoarma speciaal. Je maakt je 3-gangendiner bij dit restaurant af met een heerlijk nagerecht in de vorm van een Ben & Jerry-ijsje.

Pyramide Fried Chicken serveert je altijd verse producten van topkwaliteit tegen uiterst schappelijke prijzen. Als je na een heerlijke smulpartij in dit restaurant je rekening wilt betalen, dan kun je daar deels of volledig het tegoed van je dinercheque en de dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10