Restaurant Loungebar Sizzling Deluxe

Dinerbon Almere Restaurant Loungebar Sizzling Deluxe
Adres
Belfort 140
1315VD Almere
Telefoon
036 737 0347
Dinerbon Almere Restaurant Loungebar Sizzling Deluxe

Restaurant Loungebar Sizzling Deluxe accepteert vanaf nu ook uw dinerbon! U vindt dit restaurant aan de Belfort in Almere. U kunt bij Restaurant Loungebar Sizzling Deluxe een heerlijk avondje uit. Hierbij kunt u lekker dineren terwijl u ook een exclusieve belevenis meemaakt! Dagelijks kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Op donderdag, vrijdag en zaterdag na 21:30 uur sluit de keuken en transformeert het restaurant tot in de late uurtjes in een prachtige loungebar waar intieme dansvloer aanwezig is. U kunt het restaurant een dag of een dagdeel huren voor een bruiloft, feest of een receptie. Neem gerust contact op met Loungebar Sizzling Deluxe!

De exclusieve belevenis die u bij Sizzling Deluxe heeft komt doordat de gerechten op een zeer hete plaat geserveerd worden. Wanneer de gerechten op de tafel staan zal de bediening een saus naar keuze over het gerecht gieten. Hierdoor gaat het ‘Sizzlen’. Alle verrukkelijke aroma’s komen vrij. Uit de ervaring van Sizzling Deluxe blijkt dat u werkelijk begint te watertanden als de saus over de gerechten wordt gegoten. Dat is ook de unieke ervaring die wij u willen geven! U zult genieten van elke hap en tevreden het restaurant verlaten. Laat weten als u ergens niet tevreden over bent, zodat het team u kan helpen om dit op te lossen!

Het restaurant is van maandag tot en met zondag geopend 12:00 uur of 16:00 uur tot 23:00 uur of 01:00 uur! Ga zeker met uw dinercheque of dinerbon naar Restaurant Loungebar Sizzling Deluxe!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10