Restaurant Taj Mahal Almere

Dinerbon Almere Restaurant Taj Mahal Almere
Adres
Duitslandstraat 1a
1363BG Almere
Telefoon
036 536 94 34
Dinerbon Almere Restaurant Taj Mahal Almere

In Almere aan de Duitslandstraat staat restaurant Taj Mahal Almere. U komt hier in een aromatische en verleidelijke sfeer terecht. Deze sfeer past het beste bij de Indiase Mughlai keuken. Veel gasten zijn afkomstig uit heel Almere, maar als u niet uit Almere komt dan kunt u natuurlijk alsnog langskomen in het prachtige restaurant! En dit mag ook zeker met uw dinerbon! Tajmahal Almere heeft zo’n 72 zitplaatsen. Hier kunt u heen met uw romantische date, een familie-etentje of een gezellig uitje met uw vrienden.

In de keuken werken de koks aan verschillende heerlijke gerechten. Zo zijn de specialiteiten van het restaurant: kerrie, tandoori, birryani’s, vis en vegetarische gerechten. De tandoorigerechten worden gemaakt in een speciale kleioven, deze wordt ook wel tandoor genoemd. In deze oven maakt het restaurant ook Indiaas witbrood (nan) en bruinbrood (roti). De gerechten worden ook bereid op de gril. Verder staan er op de kaart vele bijgerechten. Zo staat er zelfgemaakte mintsaus en manga chutney (een zoetzure saus met mango) op de kaart. De meeste Indische gerechten worden verbonden door significant gebruik van kruiden (komijn, mosterdzaad, kurkuma, fenegriek, koriander, rode chilipoeder en asafoetida). Voor uw dinerbon krijgt u echt heerlijke en speciale gerechten! Ook zijn er genoeg heerlijke dranken  waar u uit kunt kiezen. Combineer dus zeker uw drank met uw gerecht voor een fijne smaaksensatie!

U kunt zeven dagen per week terecht bij Taj Mahal Almere. Geniet van een speciale en verrukkelijke avond bij Taj Mahal Almere. Doe dit zeker met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10