Taj Taste of India

Dinerbon Almere Taj Taste of India
Adres
Evenaar 171
1336 NH Almere
Telefoon
036-5245447
Dinerbon Almere Taj Taste of India
Dinerbon Almere Taj Taste of India

Taj Taste of India is al meer dan twintig jaar dé specialist op het gebied van de authentieke Indiase keuken in Almere-Buiten. Het is ook één van de vele bijzondere restaurants waar u met uw Dinerbon terecht kunt. De chefs hechten veel waarde aan koken volgens de eeuwenoude recepten en met een echte traditionele Indiase klei-oven. En dat proeft u meteen zodra u komt eten bij Taj Taste of India! Geniet van een smakelijk en gezellig avondje uit. Betalen kan gewoon met uw Dinercheque.

Ga op een culinaire ontdekkingsreis bij Taj Taste of India. Neem plaats in het sfeervolle restaurant en laat u in de watten leggen door de gastvrije medewerkers. Elke gast wordt hier op een persoonlijke manier bediend. Het is aan te raden om één van de speciale menu’s te bestellen met uw Dinerbon. Zo kunt u middels meerdere gangen kennis maken met de veelzijdige Indiase keuken met haar verse ingrediënten en verfijnde kruidencombinaties. Wat dacht u van het Taj Shahanshah Menu van €29,50? Dan krijgt u pappadum, drie soorten chutney, muligatwanysoep, tandoori mixed grill, butter chicken of chicken tikka masala, groentecurry, rijst, nan, salade, raita én kufi als nagerecht. Dan krijgt u nog eens waar voor uw Dinercheque!

Bij Taj Taste of India is van alles mogelijk. Zo hebben ze ook ontzettend veel vegetarische opties en een speciaal menu voor kinderen. Door de uitgebreide a la carte kaart kan iedereen wel iets lekkers vinden. Heeft u zin in curry, biryani of tandoori? Kies en lekker gerecht en geniet van uw authentieke Indiase maaltijd!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews