Take A Break

Dinerbon Almere Take A Break
Adres
Beneluxlaan 614
1363BJ Almere
Telefoon
06 30394905
Dinerbon Almere Take A Break
Dinerbon Almere Take A Break
Dinerbon Almere Take A Break

Take A Break is een gezellige espressobar die te vinden is aan de Beneluxlaan 614 in Almere-Stad, op een steenworp afstand van het Cascadepark. Het interieur van het etablissement is modern en bevat aangenaam veel hout wat voor een warme huiselijke sfeer zorgt. Bij binnenkomst word je er hartelijk begroet door de vriendelijke personeelsleden. Voor kinderen beschikt de espressobar over een speelhoekje en als je bij mooi weer lekker buiten van een hapje en een drankje wilt genieten kun je daarvoor op de banken en stoelen van het smalle straatterras plaatsnemen. Take A Break is hoofdzakelijk een dagcafé en daar zijn natuurlijk ook de openingstijden grotendeels op afgestemd. Wil je er het saldo van je dinerbon of dinercheque besteden, dan kun je er van van maandag tot en met donderdag van 8 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags, op vrijdag van 8 uur ‘s morgens tot half 12 ‘s avonds en op zaterdag en zondag van 10 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s avonds terecht.

Omdat Take A Break in de eerste plaats een espressobar is, zul je er op de menukaart heel veel verschillende soorten koffie aantreffen. Naast de vanzelfsprekende espresso kun je er bijvoorbeeld ook genieten van een cappuccino of een latte. Heb je zin in koffie met een twist, kies dan voor een van de specials van dit horecabedrijf, waaronder een Irish coffee met whiskey en een Italian coffee met Amaretto. Completeer je warme (of koude) drank bij deze espressobar met bijvoorbeeld een muffin of een stuk overheerlijke appeltaart. Met het oog op het vroege tijdstip dat de deur bij Take A Break open gaat kun je er ook genieten van een volledig verzorgd ontbijt met koffie of thee, jus d’orange, een croissant en ei en/of muesli. Voor wat betreft de lunch staan er op de menukaart van dit smulparadijs tal van heerlijke sandwich-, tosti- en panini-varianten plus een aantal verschillende smakelijke salades.

Omdat espressobar Take A Break officieel acceptant van de dinercheque en de dinerbon is kun je er het tot je beschikking staande saldo van deze waardecertificaten probleemloos gebruiken voor het (deels) betalen van je genuttigde consumpties.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10