Wei Ming

Dinerbon Dronten Wei Ming
Adres
Het Ruim 23
8251 EL Dronten
Telefoon
0321-314066
Dinerbon Dronten Wei Ming
Dinerbon Dronten Wei Ming
Dinerbon Dronten Wei Ming

Na een grote verbouwing is restaurant Wei Ming in Dronten weer helemaal terug met een nieuwe look en bijzondere dinerconcepten. Als u een liefhebber bent van de Chinese en Indische keuken, bent u bij Wei Ming aan het goede adres met uw Dinerbon. Het is de perfecte gelegenheid voor een gezellig etentje met uw partner, gezin of collega’s! Het moderne restaurant is gevestigd in winkelcentrum Suydersee en is zeven dagen per week geopend. Vergeet uw Dinercheque niet.

Bij Wei Ming kunt u genieten van de heerlijkste specialiteiten uit diverse oriëntaalse regio’s. Maak een culinaire ontdekkingsreis langs Peking, Shang Hai, Canton, Zsechuan en door naar Indonesië. Dit is een bijzondere manier om uw Dinerbon te besteden. Zelfs de meest verwende fijnproever zal zich verbazen over de geweldige kwaliteit van de ingrediënten en specerijen. Voor een vaste prijs krijgt u al een keuzemenu van drie gangen! U kunt uw hele diner zelf samenstellen aan de hand van de ruim opgezette kaart. Wat dacht u van garnalen, eendenfilet of ossenhaas in Chinese stijl? Wei Ming biedt ook een All You Can Eat arrangement aan, waarbij u 2,5 uur lang mag smullen van verschillende kleine gerechtjes. Zo kunt u met uw Dinercheque kennis maken met de veelzijdige Chinese en Indische keuken!

Bent u jarig? Dan wordt u bij Wei Ming getrakteerd op een gratis driegangendiner. U hoeft alleen maar even uw legitimatiebewijs te laten zien. Een diner bij Wei Ming staat garant voor een feestelijke avond. Ook u bent van harte welkom! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10