Het Wapen van Ens

Dinerbon Ens Het Wapen van Ens
Adres
Baan 1A
8307 AS Ens
Telefoon
0527 251312
Dinerbon Ens Het Wapen van Ens

Met uw dinerbon van DinerCadeau kunt u nu ook terecht bij het Wapen van Ens in Ens. Hier kunt u genieten van de meest heerlijke gerechten. Of u nu iets te vieren heeft, gezellig uit eten wilt, u bent bij het Wapen van Ens in ieder geval aan het goede adres. Kom snel eens een keer bij ons langs en laat u verrassen door ons lekkere eten en de goede service.

Van een klein intiem diner voor twee, tafelen met meer, tot een smakelijke lunch tussendoor. Van een meergangen diner tot een seizoensgebonden delicatesse, wij proberen met een regelmatig wisselende kaart de seizoenen te volgen en houden graag rekening met uw speciale wensen. Bij mooi weer is er gelegenheid te dineren op het terras. Bij ons proeft u de gemoedelijkheid en gastvrijheid die zo typisch is voor de polder. Ervaar deze gemoedelijkheid en gastvrijheid met uw dinercheque van Dinercadeau. Overdag werken wij samen met mensen met een verstandelijke beperking, zij doen werkervaring op en ontwikkelen sociale en maatschappelijke vaardigheden, door het directe contact met collega’s gasten en het werken in een team. Ondanks het werken met begeleiding, willen we graag bijzonder zijn in onze kwaliteit, het contact en onze sfeer Dit betekent dat u het gerust kunt zeggen als er iets niet goed gaat , of als u iets mist of ideeën heeft.

Zou u graag willen eten in een restaurant met kwaliteit, goed contact en sfeer? Dan is het Wapen van Ens misschien wel de uitgelezen plek. Kom heerlijk bij ons dineren en neem uw Dinerbon van DinerCadeau gerust met u mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10