Aan Ut Water

Dinerbon Lelystad Aan Ut Water
Adres
Overstag 20
8221 RG Lelystad
Telefoon
0320 263663
Dinerbon Lelystad Aan Ut Water
Dinerbon Lelystad Aan Ut Water
Dinerbon Lelystad Aan Ut Water
Dinerbon Lelystad Aan Ut Water

Gezellig en sfeervol dineren bij Aan Ut Water in Lelystad

De naam zegt het eigenlijk al, Aan Ut Water in Lelystad is gelegen aan het water. Hier kun je dan ook uitstekend gezellig en sfeervol dineren. Kom gezellig langs voor een brunch, lunch voor het ontbijt of voor het diner. Kom je met je dinercheque graag met een grote groep langs bij Aan Ut Water in Lelystad? In dat geval biedt het restaurant voldoende ruimte voor groepen tot 200 gasten.

Geniet van een goed verzorgde High Tea bij Aan Ut Water in Lelystad

Wist je dat je bij Aan Ut Water in Lelystad ook kunt genieten van een goed verzorgde High Tea? Er worden diverse luxe sandwiches geserveerd, samen met warme hartige gerechten, amuses en scones. Maar ook voor bonbons en heerlijke patisserie zit je helemaal goed bij Aan Ut Water in Lelystad. Bij de hapjes worden lekkere theesoorten geserveerd die aangepast worden op het seizoen wanneer je langskomt met de dinerbon. Leuk om bij te kletsen met vrienden of familie! De kleine eters genieten met de dinercheque van speciale kinder traktaties en kunnen lekker spelen in de speeltuin, omheind met een hek. De High Tea wordt met je dinerbon geserveerd tussen 14.00 uur - 17.00 uur.

Vergaderruimtes met catering bij Aan Ut Water in Lelystad

Wil je liever vergaderen bij Aan Ut Water in Lelystad? Ook dat is geen enkel probleem. De locatie leent zich uitstekend voor en workshop, een congres of een vergadering. Iedere ruimte is met een scheidingswand voor de juiste groepsgrootte te verdelen. Hierdoor biedt Aan Ut Water in Lelystad ruimte voor 6 tot maximaal 150 personen. Uiteraard wordt de catering tot in de puntjes voor je verzorgd. Denk hierbij aan een goed verzorgde lunch of een borrel op het einde van de dag. Neem gerust eens een keer contact op en ontdek de mogelijkheden en onmogelijkheden die er zijn.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10