Grand Cafe Restaurant t Getij

Dinerbon Lelystad Grand Cafe Restaurant t Getij
Adres
Neringpassage 215
8224JR Lelystad
Telefoon
0320 234 073

Aan de Neringpassage in het leuke Lelystad staat Grand-Café Restaurant ’t Getij. Bij ’t Getij werken veel jongvolwassenen die een eerlijke leer-/werkplek verdienen. Door dit team heeft ’t Getij een bijzonder karakter opgebouwd, het is namelijk meer dan een lunchroom en meer dan een restaurant. Met uw dinerbon kunt u hier uitstekend terecht. Het is een mooi restaurant dat modern en strak is ingericht. Door te werken met verschillende kleuren, waaronder donker, ontstaat er ook een gezellige en warme sfeer in het restaurant. Verder is er in het restaurant een prachtige haard aanwezig, waar u in de winter optimaal van kunt genieten. In de zomer stelt Grand-Café Restaurant ’t Getij haar terras open, zodat u heerlijk in de zon kunt genieten van uw maaltijd! Aan de moderne bar kunt u ook heerlijke dranken komen drinken, er is namelijk genoeg keuze aan heel veel verschillende soorten dranken.

In de keuken worden alle gerechten met veel passie en liefde bereid door de getalenteerde koks. Zij zorgen dat zij elke dag de gerechten vers bereiden waardoor de smaak van het gerecht optimaal naar voren komt. Perfect voor uw dinercheque! De kaart wisselt meerdere keren per jaar, zo kunt u eten wat er in dat seizoen door de natuur wordt aangeboden.

Grand-Café Restaurant ’t Getij is geopend van maandag tot en met zaterdag. De openingstijden kunnen verschillen tussen 10:00 uur en 21:00 uur. ’t Getij is zeker benieuwd naar uw mening en wilt er voor u een speciaal bezoek van maken. Ga dus snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10