Hof van Lelystad

Dinerbon Lelystad Hof van Lelystad
Adres
Kraaienhof 2
8219CG Lelystad
Dinerbon Lelystad Hof van Lelystad
Dinerbon Lelystad Hof van Lelystad
Dinerbon Lelystad Hof van Lelystad

Gezellig uit eten doe je bij Hof van Lelystad aan de Kraaienhof 2, praktisch tegenover het Oostrandpark in Lelystad. De moderne maar sfeervolle ambiance in combinatie met vriendelijke en attente bediening zorgen er gegarandeerd voor dat je het bij dit horecabedrijf oprecht naar je zin zult hebben. Hof van Lelystad beschikt ook over een groot eigen terras aan de achterzijde van het complex waar je op dagen dat het mooi weer is kunt genieten van een hapje en een drankje terwijl je uitkijkt op de golfbaan en de natuur in de omgeving. Het restaurant is ook uiterst kindvriendelijk en is in dat kader voorzien van een omheinde speeltuin waar jonge gasten zich volop kunnen vermaken. Parkeren is bij Hof van Lelystad geen enkel probleem want het horecabedrijf beschikt over een groot eigen parkeerterrein waar je zonder problemen gratis je auto kwijt kunt. Het restaurant is elke maandag en dinsdag gesloten. Van woensdag tot en met zondag kun je er met je dinerbon of dinercheque van 11 uur ‘s morgens tot 9 uur ‘s avonds terecht.

Het restaurant kan je voor de lunch een kleine kaart presenteren en voor het diner een grote kaart. Op de kleine kaart prijken onder andere tal van smakelijke broodgerechten waarbij de geserveerde broodjes gegarandeerd vers voor je worden afgebakken en daardoor extra smaakvol zijn. Heb je grote trek rond lunchtijd? Kies dan voor bijvoorbeeld pulled pork of vegasaté. De grote kaart voor het diner biedt je uiteraard de mogelijkheid om volledig a la carte bestellingen te plaatsen of om naar eigen smaak een compleet 3-gangendiner samen te stellen. Als voorgerecht kun je onder meer kiezen uit soep, carpaccio of geroosterde bietjes. Voor de keuze van het hoofdgerecht zijn er diverse vlees-, vis- en vegetarische varianten beschikbaar. De dessertopties bestaan tenslotte uit combi’s van taart, ijs en fruit. De keukenbrigade maakt tijdens het bereiden van de verschillende gerechten overigens zoveel mogelijk gebruik maken van ingrediënten uit de eigen regio.

Ook aan smakelijk eten bij Hof van Lelystad komt uiteindelijk een einde. Wordt het tijd om je rekening voor de genuttigde spijzen en dranken te betalen, dan kun je daar uiteraard gewoon het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10