Restaurant Silver

Dinerbon Lelystad Restaurant Silver
Adres
Zilverparkkade 1
8232 WJ Lelystad
Telefoon
0320 417645
Dinerbon Lelystad Restaurant Silver
Dinerbon Lelystad Restaurant Silver
Dinerbon Lelystad Restaurant Silver
Dinerbon Lelystad Restaurant Silver

Let op: Reserveer van te voren met je cadeaubon.

Kies je ervoor om lekker uit eten te gaan bij Restaurant Silver aan de Zilverparkkade 1 in Lelystad, dan kun je er zeker van zijn dat je smaakpapillen er verwend zullen worden door vernieuwende gerechten, die gebaseerd zijn op klassieke technieken. Zowel van buiten alsook binnen is deze eetgelegenheid voorzien van een modern, luxe design met veel glas, zodat je tijdens je bezoek volop zicht hebt op de bedrijvigheid om het etablissement heen. Om te voorkomen dat je na een aantal lekkere wijntjes toch achter het stuur kruipt om thuis te kunnen komen, biedt dit restaurant tegen een bescheiden meerprijs een eigen vervoersservice aan. Kom je toch met je eigen auto, dan kun je deze in de nabijgelegen Zilverparkgarage kwijt. Restaurant Silver is van dinsdag tot en met vrijdag van 12 uur tot half 3 ‘s middags voor de lunch geopend. Daarnaast opent het etablissement van dinsdag tot en met zaterdag om 6 uur ‘s avonds haar deuren voor het diner. De sluitingstijd op dinsdag, woensdag en donderdag is om 9 uur ‘s avonds. Op vrijdag- en zaterdagavond blijft het restaurant nog een uur langer open. Op zondag en maandag kun je er niet met je dinerbon of dinercheque terecht, want dan is dit horecabedrijf gesloten.

Zowel voor de lekkernijen die tijdens de lunch als het diner geserveerd worden geldt, dat ze veelal seizoensgebonden zijn. De chef-kok geeft er namelijk de voorkeur aan om zoveel mogelijk met regionale streekproducten te werken en die zijn soms niet het hele jaar verkrijgbaar. Voordeel van deze regelmatige aanpassingen op de menukaart van Restaurant Silver is dat je er tijdens praktisch elk vervolgbezoek op verrassende nieuwe smaaksensaties wordt getrakteerd. Bezoeken je deze eetgelegenheid met 6 of meer personen en willen jullie je dan echt culinair laten verrassen? Kies dan op vrijdag- of zaterdagavond voor het verrassingsdiner van de chef. Tenslotte biedt restaurant Silver je ook de mogelijkheid om van een speciaal ‘wine tasting’ arrangement – of de niet-alcoholische ‘virgin’ variant daarop – te genieten.

Als je aan het einde van je genoeglijke verblijf bij Restaurant Silver de rekening voor al je genuttigde consumpties overhandigd krijgt, dan kun je het openstaande bedrag er vanzelfsprekend deels of volledig met het saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10