Restaurant De Kaap

Dinerbon Urk Restaurant De Kaap
Adres
Wijk 1 5
8321 EK Urk
Telefoon
0527 - 681509

Met uw Dinerbon bent u van harte welkom bij restaurant de Kaap in het authentieke Urk. Jaarlijks ontvangt dit bijzondere restaurant vele beroemdheden en duizenden gasten uit diverse landen en dit is niet voor niks; de Kaap onderscheidt zich door de kwaliteit van het eten en de uitstekende service. Restaurant de Kaap is het gehele jaar geopend, met uitzondering van eerste en tweede kerstdag en oud- en nieuwsjaardag. U kunt hier met uw bootje aanmeren of rustig parkeren met uw auto. ’s Zomers geniet u hier op het mooie terras. Restaurant de kaap bevindt zich direct naast de oude vuurtoren op directe loopafstand van het strand. Naast overheerlijk eten zijn er ook de faciliteiten om bijvoorbeeld een nachtje te blijven slapen.

Bij restaurant de Kaap kunt u uiteraard terecht voor een overheerlijke vers visje, naast vele andere specialiteiten. De vis wordt dagelijks vers van de visafslag gehaald, die even verderop ligt. De gerechten worden vaak bereidt met traditionele Urker producten en de chefs houden zich altijd met bezig met het vinden van heerlijke smaken van het seizoen en uit de streek.

In het restaurant vindt u het karakter van Urk terug in allerlei antieke scheepsornamenten, schitterende flora en nostalgische scheepsmodellen. Terwijl de openhaard knus knappert, kunt u de collectie eeuwenoude klederdracht bekijken van vissersdorpen rondom het IJsselmeer. Uiteraard ontbreekt de eigen karakteristieke klederdracht niet!

Genieten van dagverse vis op bijzondere wijze bereid op een unieke locatie? Kom met uw Dinercheque naar restaurant de Kaap in Urk. Er staat u een bijzonder diner te wachten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10