Restaurant Taverne

Dinerbon Urk Restaurant Taverne
Adres
Burgermeester J. Schipperkade 8
8321EH Urk
Telefoon
0527-264687
Dinerbon Urk Restaurant Taverne

Restaurant Taverne is een gezellig restaurant waar u terecht kunt voor heerlijke gerechten, een fijne borrel of gewoon een klein hapje. U kunt er ook afrekenen met uw Dinerbon. Jong en oud kunnen zich hier thuis voelen en aanschuiven voor een geslaagd etentje. U vindt de zaak is gelegen op een unieke locatie aan de haven van Urk. Vanaf het ruime terras aan het water heeft u een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Dit is alleen al reden genoeg om Restaurant Taverne een bezoekje te brengen! Vergeet niet om ook uw Dinercheque mee te nemen.

Restaurant Taverne is een modern en gezellig restaurant en is een uitstekende gelegenheid voor zowel een intiem etentje voor twee als grote groepen. Ook is er ruim gratis parkeergelegenheid aanwezig, zodat ook gasten van buitenaf kunnen komen eten. De menukaart wordt regelmatig aangepast aan het seizoen, zodat u zich altijd kunt laten verassen door heerlijke gerechten! Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon het maandmenu van drie gangen. Bij het voor- en hoofdgerecht komt u voor een dilemma te staan. Heeft u meer zin in varkenshaas brochette van de grill met salsasaus of in een trio met gebakken slibtong, scholfilet en gegrilde zalm? In de wintermaanden kunt u ook nog gaan voor de Veluwse hertenbiefstukjes met preisselberen portsaus.

Bij Restaurant Taverne bieden ze nog veel meer leuke mogelijkheden dan het maandmenu en de a la carte kaart. Zo kunt u de Dinercheque ook besteden aan een lunch, brunch of high tea. Voor groepen zijn de buffetten zeer geschikt. Kijk gerust even op de website voor meer informatie!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10