Eetcafe de Mens

Dinerbon Zeewolde Eetcafe de Mens
Adres
Kerkstraat 27
3891ET Zeewolde
Telefoon
036 5222447
Dinerbon Zeewolde Eetcafe de Mens

Aan de kerkstraat in het hartje Zeewolde, ligt Eetcafé De Mens. Een zeer gezellige plek om eens lekker een hapje en een drankje te nuttigen. Vanzelfsprekend kunt u ook hier betalen met uw dinerbon.

Gelegen in het hartje van Zeewolde, is dit een bekende plek voor een leuke avond. Zo hebben ze er altijd meerdere soorten bier op de tap, en kunt u altijd meerdere lekkere snacks bestellen om naast uw drankje te verorberen. Natuurlijk kunt u hier ook heerlijk dineren. Op de kaart staan maaltijden die voor iedereen geschikt zijn. Met vleesmaaltijden, visgerechten en vegetarische opties kan iedereen hier voor een mooi prijsje uit eten. Maar dat is niet het enige waarvoor u uw dinercheque kunt besteden. Zo bent u hier namelijk ook aan het juiste adres als u eens lekker met de meiden een high tea wilt houden, maar ook een high wine behoort tot de mogelijkheden. En alsof dat nog niet gezellig genoeg is, zijn er ook nog avonden waarop speciale activiteiten worden georganiseerd. Zo is er elke derde vrijdag van de maand de popquiz, waarin teams van twee of meer personen strijden om de winst.

Kortom, wilt u eens een gezellig avondje beleven in Zeewolde, waarin u een dinertje combineert met een perfect getapt biertje? Of heeft u zin in een high tea of high wine, en komt u uit de omgeving van Zeewolde? Dan is De Mens de perfectie locatie voor u om uw dinercheque te verzilveren! Wij wensen u alvast een hele fijne en gezellige avond toe!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10