Fat Alice Zeewolde

Dinerbon Zeewolde Fat Alice Zeewolde
Adres
Kerkplein 23
3891 ED Zeewolde
Telefoon
036 - 5224648
Dinerbon Zeewolde Fat Alice Zeewolde
Dinerbon Zeewolde Fat Alice Zeewolde

Restaurant Fat Alice is al meer dan 20 jaar gevestigd in het centrum van Zeewolde. De naam van het restaurant stamt af van een vrouw uit het zuiden van Amerika, die is opgegroeid met het typische cajunfood. Dit is een unieke kookstijl met heerlijke geurende verse kruiden, zorgvuldig geselecteerd vlees/vis en daarbij maiskolven en gepofte aardappelen. U kunt nu bij Fat Alice uitgebreid kennis maken met cajunfood! Ze accepteren namelijk ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel.

De vleesliefhebber is bij Fat Alice aan het juiste adres met zijn of haar Dinercheque. Bestel eerst een verleidelijk voorgerecht zoals de gekruide kipkluifjes, de nacho’s met gehakt en cheddarkaas of de flinterdunne carpaccio. Het restaurant staat bekend om haar malse spareribs die u kunt bestellen met piri piri saus, cajunkruiden, honingmarinade of een combinatie van de drie. Deze zijn om de vingers er bij af te likken! Onder de grillspecialiteiten vindt u onder andere Argentijnse ribeye steak en gemarineerde varkenssteak. Kunt u niet kiezen? Ruil dan uw Dinerbon in voor de ‘’Having It All’’ met spareribs, kipfilet én varkenshaas. Overigens zijn er voor de vegetariërs en visliefhebbers ook genoeg mogelijkheden. Zo serveren ze bijvoorbeeld een burrito met quorn, groenten en kaas uit de oven. Bij Fat Alice zal geen enkele gast het restaurant nog hongerig verlaten…

Neem ook gerust uw kinderen mee naar Fat Alice. De kleine fijnproevertjes kunnen onder andere spareribs en kipnuggets bestellen. Hier hoort natuurlijk ook een portie friet met appelmoes en mayonaise bij! Kom nu langs met uw Dinercheque en geniet van een gezellig avondje uit met het gezin.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10