Irodios Zeewolde

Dinerbon Zeewolde Irodios Zeewolde
Adres
Strandweg 119
3891 AJ Zeewolde
Telefoon
036-5222524
Dinerbon Zeewolde Irodios Zeewolde
Dinerbon Zeewolde Irodios Zeewolde
Dinerbon Zeewolde Irodios Zeewolde

Als u even wilt ontsnappen aan de gehaaste wereld en alle bekommeringen van alledag, dan brengt Grieks restaurant Irodios u een oase van rust. Dit prachtige restaurant ligt in de idyllische haven van Zeewolde wat een prachtig uitzicht geeft. In het comfortabele interieur zult u alle hectiek van de dag even vergeten en heerlijk kunnen genieten. En wanneer de zon hoog aan de hemel staat, dan kunt u van uw heerlijke diner of smakelijke wijntje genieten op het ruime terras. Bij Irodios nemen wij de tijd om u een ontspannend avond te laten beleven. Zorg en aandacht voor de gast zijn voor ons heel belangrijk. Uw Diner Cadeau Dinerbon accepteren wij ook, zodat u echt helemaal nergens meer aan hoeft te denken.

Onze uitgebreide kaart bevat klassiek Griekse gerechten met een snufje uit de moderne tijd. Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten en topproducten uit de Griekse keuken. Zowel voor een klein hapje tussendoor of een uitgebreid diner kunt u bij ons terecht. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen, ook wanneer u een bepaald dieet volgt of een allergie heeft. In ons restaurant wordt regelmatig live muziek gemaakt. U kunt u dan echt in Griekenland wanen in een intieme en ontspannen sfeer. Kijk ook niet vreemd op als ons personeel spontaan een Griekse dans opvoert of u aanspoort om mee te dansen op de aanstekelijke muziek.

Kom bij restaurant Irodios ontsnappen aan de hectiek en sleur van alledag door even weg te dromen in Griekse sferen. Ons heerlijke eten zult u doen verbazen en onze enthousiaste bediening zult u doen genieten. Wij zien u snel, mét uw dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews