The Opera House

Dinerbon Zeewolde The Opera House
Adres
Raadhuisplein 19-20
3891 ER Zeewolde
Telefoon
(0)36 522 2295
Dinerbon Zeewolde The Opera House

Fraai gelegen aan de Aanloophaven van Zeewolde tref je evenementencomplex The Lux aan. Onderdeel van dit gebouw is theater The Opera House, dat ook voorzien is van een eigen grand café en restaurant. Het etablissement heeft een aangenaam warme inrichting die je op talrijke punten doet herinneren aan het feit dat de theaterzaal slechts enkele stappen van je verwijderd is. Uiteraard is het mogelijk om je bezoek aan dit grand café annex restaurant te combineren met een theatervoorstelling, maar het is geen bittere noodzaak om van al het lekkers te kunnen genieten dat het vriendelijke personeel je kan serveren. Op maandag is het etablissement gesloten. Op alle andere dagen van de week gaan de deuren om 11 uur ‘s ochtends open. Het café/restaurant blijft op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag tot 10 uur ‘s avonds open en op vrijdag en zaterdag tot 1 uur ‘s nachts. Let op, de keuken sluit op alle openingsdagen al om 9 uur ‘s avonds.

Het grand café en restaurant van The Opera House zijn niet alleen maar geopend voor het nuttigen van lunches en diners. Je kunt er ook terecht voor het drinken van koffie of thee, al dan niet vergezeld van gebak. Daarnaast is het een perfecte locatie voor een gezellige, informele (zaken)borrel. De menukaart is met zorg samengesteld en wordt in de loop van het jaar enkele malen aangepast omdat er voor het bereiden van de gerechten voornamelijk met streekproducten en ingrediënten wordt gewerkt die ook écht vers zijn. Hierdoor kun je als gast van grand café/restaurant The Opera House er altijd zeker van zijn dat er uiterst smakelijke producten van topkwaliteit op je bord zullen verschijnen en dat je dus ook echt waar voor het saldo van je dinercheque of dinerbon krijgt.

Bij mooi weer kun je je buiten op het terras van het grand café heerlijk ontspannen op de daar aanwezige loungebanken terwijl uitkijkt over de haven. The Opera House beschikt overigens ook over een paar eigen aanlegplekken, zodat je het grand café/restauant desgewenst ook met je boot kunt bezoeken. Je genuttigde consumpties met een dinercheque of dinerbon afrekenen is bij The Opera House natuurlijk geen enkel probleem.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10