Tapas Het Oosten

Dinerbon Zeewolde Tapas Het Oosten
Adres
Flevoplein 1
3891 BA Zeewolde
Telefoon
036 - 5221688
Dinerbon Zeewolde Tapas Het Oosten
Dinerbon Zeewolde Tapas Het Oosten

Wilt u een echt Oosterse ervaring maar u wilt niet het land uit, dan kunt u altijd terecht bij Tapas Het Oosten in Zeewolde. Hier kunt u nu ook terecht met de Dinerbon van Diner Cadeau. Het restaurant is centraal gelegen, namelijk aan de oostkant van het Flevoplein, aan de rand van het winkelcentrum.

U kunt bij Het Oosten aanschuiven als u zin heeft in een uitgebreide en zelfs luxe oriëntaalse tapaskaart. Denk hierbij aan heerlijke hapjes met overheerlijke vlees-, vis- en gevogelte gerechten. Ook de vegetariër kan bij Het Oosten genieten van een authentieke maaltijd. Als u liever geen door tapas geïnspireerde oosterse maaltijd wilt eten, kunt u ook gewoon bestellen van ons uitgebreide à la carte menu. Dit menu is gevuld met de beste gerechten uit het oosten. Hebt u zin in Japanse Sushi of heeft u liever een Indische rijsttafel, het kan allemaal. U kunt zich ook laten verrassen met een verrassingsmenu. Dat is niet alleen spannend maar u zal zich net zo voelen als Marco Polo terwijl u op ontdekkingsreis naar de Oriënt vertrekt.

Ook als u geen zin heeft om lang te tafelen kunt u terecht bij Het Oosten. Kom bij ons langs om uw eten af te halen of laat het langs brengen. Haal dus de Oriënt in huis met Het Oosten.

Wacht dus niet langer en kom naar het gezellige Zeewolde. Weet dat u nu ook kunt betalen met uw Dinercheque van Diner Cadeau.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan