Eetcafe de Driesprong

Dinerbon Ameland Eetcafe de Driesprong
Adres
Hoofdweg 15
9164KL Ameland
Telefoon
0519 542922
Dinerbon Ameland Eetcafe de Driesprong
Dinerbon Ameland Eetcafe de Driesprong

De driesprong is een eetcafé die gelegen is op Ameland in het pittoreske dorpje buren. De driesprong is gelegen in het centrum van buren. Zitten op het terras heeft u uitzicht over het centrum van Buren. Eetcafé de driesprong is uniek doordat hij veel gerechten heeft met Amelander producten, waar u met de dinerbon van kunt genieten. Producten die zoal gebruikt worden zijn, het echte zilte Amelander lamsvlees, mosterd bereid door de Amelander molens en Amelander meerval van kwekerij ’t Nijlan.

Onze menukaart is met zorg samengesteld door onze chefkok. Door Amelander producten te gebruiken krijgt een extra unieke beleving van Ameland. Op de kaart wordt door middel van tekentjes aangeven welke gerechten vegetarisch zijn en welke Amelanders producten zijn. Heeft u specifiek dieet wensen? Deel die dan met ons en dan zoeken we samen naar een oplossing. Met een ruime keuze uit wel acht voorgerechten, twaalf hoofdgerechten en tien desserts, is er voor iedereen wel wat wils. De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes, frietjes, warme groenten en vers fruit of koude groenten. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de kleintjes en is er een kindermenu samengesteld. Kinderen hebben de keuze uit drie gerechten. Dit alles kunt u betalen met de dinerbon.

Zin om de heerlijke delicatessen van Ameland te proeven? Kom dan met u dinerbon of dinercheque naar de Driesprong. De Driesprong is gelegen aan de Hoofdweg 15 te Buren. U kunt u reservering maken door middel van telefonisch contact op te nemen, dit kan via het nummer 0519-542922.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10