De Appelsche Hof

Dinerbon Appelscha De Appelsche Hof
Adres
Boerestreek 7
8426 BM Appelscha
Telefoon
0516 432400
Dinerbon Appelscha De Appelsche Hof
Dinerbon Appelscha De Appelsche Hof

Hollandse pannenkoeken. Iedereen houdt wel van een lekkere pannenkoek, jong of oud. Kom daarom met uw dinerbon of dinercheque naar pannenkoekenhuis De Appelsche Hof. Hier kunt u met een groep, een gezin of met z’n tweeën genieten van de lekkerste pannenkoeken. Gelegen in het Friese Appelscha, is ons pannenkoekenhuis een perfect plek om tijdens een wandeling of fietstocht even een pauze te nemen.

Bij De Appelsche Hof vindt u speciale pannenkoeken die u niet eerder gezien zal hebben. Er zijn zoete pannenkoeken met vanille ijs, appel, kaneelsuiker en slagroom of hartige pannenkoeken met kaas, paprika, peperworst en champignons. U kunt natuurlijk ook uw eigen pannenkoek samenstellen met keuze uit al onze toppings. Laat uw fantasie los en maak pannenkoeken die je thuis nog nooit hebt gemaakt! Ons pannenkoekenhuis heeft een gezellig warme sfeer waar het hele gezin welkom is. In de zomer kunt u ook langskomen op ons terras voor een drankje. Voor de mensen die geen pannenkoeken lusten zijn er natuurlijk ook andere opties zoals vers belegde broodjes, diverse soepen en warme gerechten.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij ons pannenkoekenhuis in Friesland. Geniet van het Friese landschap en Hollandse pannenkoeken met uw dinerbon of dinercheque. Woant fluch! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10