Herberg Het Volle Leven

Dinerbon Appelscha Herberg Het Volle Leven
Adres
Oude Willem 5
8426 SM Appelscha
Telefoon
0516 430 091
Dinerbon Appelscha Herberg Het Volle Leven

In de prachtige omgeving van het Drents-Friese Wold vind u Herberg Het Volle Leven. De naam is bedacht naar aanleiding van het gedicht ‘Het Volle Leven’ van Judith Herzberg. De tekst van het gedicht weerspiegeld dan ook de waarden van de herberg: intimiteit, vol van het leven en van de momenten en kansen die het leven te bieden heeft. Daarnaast kunt u er met uw dinerbon ook terecht voor een heerlijke maaltijd. De herberg ligt in de buurt van Appelscha en is geopend tussen 1 maart en 31 december, op donderdag tot en met zondag.

Iedereen die Herberg Het Volle Leven bezoekt wordt met veel warmte onthaald. Ook als u de dinerbon mee neemt! Het gevoel van gastvrijheid en intimiteit wordt nog meer versterkt door de kleinschalige opzet van de herberg. De comfortabele tweepersoonskamers zijn perfect om even helemaal weg te dromen met uw partner. Of u nou blijft slapen of niet, iedereen is welkom om te komen genieten van het dagelijkse driegangenmenu. Dit menu is helemaal vegetarisch en zal zelfs de grootste carnivoren positief verassen! Alle groenten zijn biologisch en komen zo veel mogelijk uit eigen tuin. Hierdoor zijn de maaltijden elke dag heerlijk vers. Het eten weerspiegelt de liefde van de eigenaresse en haar team voor de natuur en voor lekker koken. Ook kunt u de maaltijd compleet te maken met een glas goede biologische wijn of bier. U kunt aanschuiven tussen 18:00 en 20:00. Ze accepteren ook uw dinercheque.

Het driegangendiner kan goed gecombineerd worden met een bezoek aan het aangrenzende natuurpark het Drents-Friese Wold. Vakantie in eigen land met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10