Leafs

Dinerbon Appelscha Leafs
Adres
Boerestreek 1
8426BM Appelscha
Telefoon
0516431588
Dinerbon Appelscha Leafs

Vanaf nu bent u met uw dinerbon van harte welkom om te komen dineren bij restaurant Leafs. Leafs is een uniek restaurant in Appelscha, waar u kunt proeven van de meest uiteenlopende producten, die allemaal uit de streek komen! Het restaurant is modern ingericht en heeft een gezellige en lichte serre. In de zomer is het goed toeven op het zonnige terras, waar u kun komen genieten van een hapje en een drankje. Het is de perfecte plek om na een enerverende dag in het natuurgebied het Drents-Friese Wolk neer te strijken om weer even helemaal op te laden en de drukte van de dag achter u te laten.

In de keuken van restaurant Leafs draait het allemaal om de meest verse ingrediënten en streekproducten, waarvan de chefs verassende combinaties creëren. Bekende gerechten worden op de kaart van Leafs afgewisseld met moderne gerechten. Zo kunt u komen genieten van runderhaasbiefstuk die rust op een bedje van groenten van het seizoen overgoten met een volle rode wijnsaus en zachte pepertjes, en ook van gebakken kabeljauwfilet, die is omwikkeld met gerookte zalm en wordt geserveerd met een frisse kruidenbotersaus. Bent u vegetarisch? Probeer dan de gebakken polenta die wordt geserveerd met champignons, verse groene asperges en geraspte Old Amsterdam kaas.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat restaurant Leafs u te bieden heeft? U bent van harte welkom met uw dinercheque om dat zelf te gaan ervaren en te genieten van de gastvrijheid en het lekkere, verse eten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10