Prins Heerlijck

Dinerbon Beetsterzwaag Prins Heerlijck
Adres
Hoofdstraat 23
9244CL Beetsterzwaag
Telefoon
0512 382 455

Al vanaf 1998 mogen wij u verwelkomen in Prins Heerlijck. Dit warme en bijzondere restaurant vindt u in het groene hart van Friesland "de Wâlden" in het pittoreske Beetsterzwaag direct aan de rijksweg A7 tussen Drachten en Heerenveen. U kunt hier met uw dinerbon lekker eten in één van onze vele ruimtes. Voor elke gelegenheid hebben wij zo een unieke sfeer.

Romantisch met z'n tweeën, zakelijke lunch of diner, een afscheid of iets te vieren; Prins Heerlijck heeft de juiste ruimte voor uw bezoek. Zit bijvoorbeeld tussen de wijnen in onze Vinotheek, onder een rigineel plafond in de Openhaardkamer, of geniet van de privacy en het mooie uitzicht in de Tuinkamer. Alle vijf kamers, onze bar en ons tuinterras zijn geschikt om een heerlijk hapje en drankje te genieten uit onze keuken. Onze koks maken voor u gedurende de hele dag een lekkere maaltijd klaar van de à la carte kaart, grotendeels geïnspireerd door de Franse keuken, maar met mondiale invloeden. Daarbij doen zij hun best om zo veel mogelijk regionale en seizoensgebonden producten te gebruiken bij het bereiden van de maaltijd. Vandaar ook dat wij onze menukaart ongeveer om de twee maanden weer veranderen. Zo kunnen wij steeds met de seizoen mee gaan en u daarnaast variatie bieden. Onze gastheer en sommelier Jurjen Eerdmans schenkt onze uitstekende huiswijnen, open arrangementswijnen en kan u natuurlijk altijd van vakkundig advies voorzien.

Bij Prins Heerlijck zorgen we ervoor dat u kunt genieten van een heerlijk diner, mooie wijnen, een warme sfeer en fantastische service. Zou het nog mooier kunnen? Jazeker! U kunt hier namelijk ook nog eens uw dinercheque verzilveren. Kom dus snel een keer bij ons langs en geniet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10