Sauna Het Friese Woud

Dinerbon Boijl Sauna Het Friese Woud
Adres
Boijlerweg 48
8392 NJ Boijl
Telefoon
0561-420874
Dinerbon Boijl Sauna Het Friese Woud
Dinerbon Boijl Sauna Het Friese Woud

Bij Sauna Het Friese Woud begrijpen wij dat een dag heerlijk ontspannen heerlijk afgesloten moet worden met een goede maaltijd. Daarom kunt u nadat u een bezoek aan een van onze sauna’s stoomcabines, baden of beautycentrum in ons restaurant genieten van een grote verscheidenheid aan overheerlijke gerechten, ook met uw Dinerbon . Het gastvrije personeel zal u met open armen ontvangen zodat u het fantastische gevoel dat u over hebt gehouden aan uw massage of beautybehandeling niet meteen kwijtraakt.

Ons restaurant heeft een heerlijk rustgevende lounge-serre waar u even heerlijk met de voeten omhoog kan. U kunt zich ook ontspannen met de warmte van de open haard en of juist even afkoelen op een ligbed in de stilteruimte. Wij bieden u een gevarieerde kaart met lekkere drankjes en hapjes, maar ook met uitgebreide lunch of dinergerechten. Onze professionele chef-kok zorgt dat de kwaliteit altijd hoog is en maakt gebruik van dagverse en pure producten. Hierdoor zijn onze gerechten niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Daarnaast willen wij altijd rekening houden met uw dieet of allergie. Stel onze bediening op de hoogte en de kok zal zorgen dat er voor u een heerlijk alternatief wordt bereid. 

U zult bij het restaurant van Sauna Het Friese Woud in de geest van ons Wellness centrum koninklijk behandeld worden. De vriendelijke en professionele bediening zullen zorgen dat u uw ontspannen gevoel niet kwijtraakt, maar dat het juist versterkt wordt. Ga herboren de deur uit bij Sauna Het Friese Woud en combineer uw behandeling met een overheerlijk diner! Wij accepteren ook uw Dinercheque.  

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10