Het Veerhuys

Dinerbon Bolsward Het Veerhuys
Adres
Marktplein 6
8701KG Bolsward
Telefoon
0515 859511
Dinerbon Bolsward Het Veerhuys

Bent u in de buurt van Hattem en heeft u zin om eens lekker ongedwongen te lunchen? Kom dan eens langs bij Zoethout Eigen Werk! Bolsward is een prachtig dorpje in Friesland. In het centrum vindt u hier een gezellig restaurant waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van ‘even lekker weg zijn’. Dit is een uitstekende plek om een lekker kopje koffie te drinken, met een vers stuk gebak bijvoorbeeld.

 

Maar u kunt ook terecht bij Het Veerhuys in Bolsward voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Heeft u zin in een borrel? Ook dan is dit de perfecte plek! Bij Het Veerhuys in Bolsward zit u eigenlijk altijd goed! In de warmere maanden van het jaar kunt u plaats nemen op het terras, en als het wat kouder is kunt u binnen zitten in het gezellige restaurant. Naast de uitgebreide menukaart en de laagdrempelige sfeer, staat Het Veerhuys in Bolsward ook bekend om zijn ruime assortiment speciaalbieren. Het restaurant beschikt namelijk over 10 tappunten en een ruime keuze aan bier op fles: iedereen zal iets lekker kunnen vinden hier! Heeft u een Dinerbon of dinnercheque kom die dan hier inwisselen!

 

Bent u dus in de buurt van Bolsward, en wilt  u lekker eten en drinken in een ontspannen, gezellige sfeer? Kom dan eens langs bij Het Veerhuys in Bolsward!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10