Het Weeshuis

Dinerbon Bolsward Het Weeshuis
Adres
Kerkstraat 53
8701HR Bolsward
Telefoon
0515 855 666
Dinerbon Bolsward Het Weeshuis

Het Weeshuis is een charmant hotel en restaurant, gevestigd in het Friese Bolsward. Het restaurant bestaat uit een sfeervolle dinerruimte en een prachtige terrastuin waar gasten heerlijk in de zon kunnen zitten. Het Weeshuis is een geliefde ontmoetingsplaats voor zowel buurtbewoners als toeristen. U hoeft namelijk geen hotelgast te zijn om hier gezellig te komen eten. Neem ook gerust uw Dinerbon mee!

Het Weeshuis diende daadwerkelijk als weeshuis tussen 1553 en 1954 en nog steeds staat de gastvrijheid hier hoog in het vaandel. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier huiselijk tafelen met de smaken van het seizoen, een goed glas wijn in aangenaam gezelschap. Ze werken bij Het Weeshuis niet met een vaste menukaart, maar serveren een dagelijks wisselen driegangendiner. Dit diner wordt samengesteld met veel aandacht voor verse producten, ambachtelijke regionale leveranciers en de smaken van het seizoen. Fijnproevers zijn hier aan het juiste adres! Voor slechts €29,50 per persoon krijgt u een heerlijke uitgebreide maaltijd, waarbij graag rekening wordt gehouden met uw voorkeuren en allergieën. Er is ook van alles mogelijk voor grotere groepen. Laat uw verassen met uw Dinercheque.

Rond de klok van half zeven kunt u aanschuiven voor het diner. Dit is de perfecte gelegenheid om even bij te komen na het verkennen van het historische centrum van Bolsward. Uiteraard is Friesland ook zeer geschikt voor een stevige wandeling of fietstocht in de prachtige natuur. Kom daarna gezellig eten bij Het Weeshuis met uw Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10