Hotel de Wijnberg in Bolsward

Dinerbon Bolsward Hotel de Wijnberg in Bolsward
Adres
Marktplein 5
8710 KG Bolsward
Telefoon
0515 572 220

Hotel Grand-café De Wijnberg staat van oudsher bekend om de gezelligheid die het uitstraalt. Het hotel ligt centraal in één van de Friese Elfsteden, Bolsward. Aan het Marktplein, in het historische en authentieke centrum van Bolsward vindt u De Wijnberg. Dit Hotel-Restaurant is perfect voor u, ofu Friesland nu wil ontdekken of opnieuw wilt genieten van de gemoedelijke sfeer van de regio. Kom ook eens met uw dinercheque bij ons eten!

Het restaurant is gezellig en heeft een sfeervolle ambiance door de hoge ramen en karakteristieke inrichting. De keuken heeft een uitgebreide kaart die u zeker zal smaken. Onze chef-kok en zijn medewerkers verzorgen iedere dag van twaalf tot negen een smakelijke lunch of een culinair diner voor u. Voor een drankje tussendoor is het ook goed zitten aan onze behaaglijke bar. Hier kunt u uw ervaringen in de prachtige regio, zoals de IJsselmeerkust, de Friese Meren of in het Gaasterland nog eens na bespreken en lekker achterover leunen met een echt Fries biertje.

Kies bij ons eens voor een menu “Culinair”, een verrassingsmenu dat dagelijks samengesteld wordt door onze chef en wordt bereid met enkel de beste dagverse ingrediënten. Bent u een fijnproever en houdt u wel van een verrassing? Dan is dit zeker wat voor u. Of ga voor een authentiek Fries menu. Daarop staan bijvoorbeeld Frysk Fleisguod, een combinatiegerecht met diverse Friese vleessoorten, Friese uiensoep en een Split op z’n Fries. Maar natuurlijk kunt u ook nog veel meer van ons uitgebreide menu kiezen, en dan hebben we het nog niet eens over de lunch!

Kortom, er is voor ieder wat wils en genoeg te kiezen bij De Wijnberg. Dat, gecombineerd met de prachtige historische omgeving en omringende natuur, maakt De Wijnberg tot de perfect plek om uw dinerbon te spenderen. Zien we u snel?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10