Restaurant het Spijshuys

Dinerbon Boornbergum Restaurant het Spijshuys
Adres
Westerbuorren 2
9212PL Boornbergum
Telefoon
0512-383047
Dinerbon Boornbergum Restaurant het Spijshuys

Het Spijshuys is gevestigd in een prachtig gerenoveerd voormalig dorpscafé. Samen of met vrienden en familie kunt u genieten van heerlijke streekgerechten. Of kies voor een zakelijk diner in de apart gesitueerde ‘opkamer’. En bij mooi weer is er de mogelijkheid voor een drankje op het gezellige terras. Op de menukaart staan gerechten bereid met dagverse streekproducten, afgestemd op de seizoenen. Het Spijshuys biedt haar gasten een perfect diner voor een aantrekkelijke prijs. Het past allemaal binnen het motto: ‘Puur, eerlijk, genieten’. U kunt ook nog eens betalen met een Dinerbon van DinerCadeau.

Simon en Isabelle Lamsma zijn sinds 2014 de trotse eigenaren van Het Spijshuys. Beide al jong de ambitie om het te gaan maken in de horeca. Simon is 16 jaar geleden zijn opleiding als gastheer gestart bij Gerard en Jose de With de voormalige eigenaren van Het Spijshuys. Toen zij in 2013 op zoek gingen naar opvolging was Simon de eerste gegadigde. Simon kent het restaurant en veel van de vaste gasten en leveranciers. In juni 2014 hebben Simon en Isabelle het Spijshuys overgenomen. Vanaf datzelfde moment is Tjeerd Elzinga als chef-kok gestart. Daarvoor was hij al vele jaren sous-chef in dit restaurant. Zijn passie voor ambachtelijk koken en hoge mate van creativiteit sluit helemaal aan bij de ambities van Simon en Isabelle.

Simon is wijnkenner en sommelier van Het Spijshuys. Gasten kunnen wijn per glas bestellen. De kwaliteit van de wijn blijft behouden dankzij een bijzonder systeem. De smaak van geopende flessen blijft hierdoor tot wel tien dagen beschermd. Door wijn per glas aan te bieden, is het mogelijk om bij iedere gang een passende wijn te serveren.

Kom dus snel langs en laat u verwennen. Vergeet niet te betalen met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10