Restaurant Diner Neighbours

Dinerbon Buren (Ameland) Restaurant Diner Neighbours
Adres
Strandweg 65
9164 KA Buren (Ameland)
Telefoon
0519 542861
Dinerbon Buren (Ameland) Restaurant Diner Neighbours
Dinerbon Buren (Ameland) Restaurant Diner Neighbours
Dinerbon Buren (Ameland) Restaurant Diner Neighbours

Restaurant Diner Neighbours accepteert nu ook graag uw dinercheque! Het is een gezellig en feestelijk ingericht restaurant dat is gevestigd aan de Strandweg in Buren (Ameland). Doordat het restaurant op dit prachtige eiland is gelegen kunt u hier zeker een perfecte dag of weekend van maken. In de omgeving kunt u namelijk heerlijk wandelen over het strand of fijne fietstochten maken. Ook kunt u andere activiteiten doen. Dit kan allemaal zowel met het gezin als met uw romantische date of juist met uw goede collega’s. De dag sluit u bijvoorbeeld perfect af door met uw dinerbon en uw gezelschap iets te gaan eten bij Restaurant Diner Neighbours!

Restaurant Diner Neighbours heeft een uitgebreide menukaart. Er zijn heerlijke voorgerechten, visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten en nog veel meer een aantal gerechten van de kaart zijn: Nacho’s with cheese, Classic Carpaccio, zacht gegaarde procureur (varkensvlees) van de grill met onze eigen Jack Daniel’s saus, in boter gebakken sliptongen uit de Noordzee, de beste giant burgers en de heerlijkste huisgemaakte spareribs! U en uw gezelschap zullen echt heerlijk kunnen smullen!

Diner Neighbours heeft wisselende openingstijden. Houd voor de openingstijden de website in de gaten. Ga dus zeker eens met uw dinercheque of dinerbon naar Restaurant Diner Neighbours!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews