Restaurant Diner Neighbours

Dinerbon Buren (Ameland) Restaurant Diner Neighbours
Adres
Strandweg 65
9164 KA Buren (Ameland)
Telefoon
0519 542861
Dinerbon Buren (Ameland) Restaurant Diner Neighbours
Dinerbon Buren (Ameland) Restaurant Diner Neighbours
Dinerbon Buren (Ameland) Restaurant Diner Neighbours

Restaurant Diner Neighbours accepteert nu ook graag uw dinercheque! Het is een gezellig en feestelijk ingericht restaurant dat is gevestigd aan de Strandweg in Buren (Ameland). Doordat het restaurant op dit prachtige eiland is gelegen kunt u hier zeker een perfecte dag of weekend van maken. In de omgeving kunt u namelijk heerlijk wandelen over het strand of fijne fietstochten maken. Ook kunt u andere activiteiten doen. Dit kan allemaal zowel met het gezin als met uw romantische date of juist met uw goede collega’s. De dag sluit u bijvoorbeeld perfect af door met uw dinerbon en uw gezelschap iets te gaan eten bij Restaurant Diner Neighbours!

Restaurant Diner Neighbours heeft een uitgebreide menukaart. Er zijn heerlijke voorgerechten, visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten en nog veel meer een aantal gerechten van de kaart zijn: Hollandse garnalen op frisse sla met gekookte ei, romige cocktailsaus en toast, gemengde gebakken paddenstoelen met knoflook, dragon en gegratineerd met Tijnjetaler, zacht gegaarde procureur (varkensvlees) van de grill met onze eigen Jack Daniel’s saus, in de boter gebakken sliptongen uit de Noordzee, op classic wijze bereid met een Neighbours twist en geserveerd met diverse sausjes, stokbrood, kruidenboter en friet, een gevulde portobello met gekarameliseerde walnoten en Bleu de Wolvega kaas en cherrytomaatjes op groene tagliatelle, grote gebakken scholfilet met remouladesaus en nog veel meer! U en uw gezelschap zullen echt heerlijk kunnen smullen!

Diner Neighbours is van maandag t/m zondag geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. Ga dus zeker eens met uw dinercheque of dinerbon naar Restaurant Diner Neighbours!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews