Koaikershuus

Dinerbon Buren Koaikershuus
Adres
Kooiplaats 6
9164 KN Buren
Telefoon
0652343200
Dinerbon Buren Koaikershuus

Restaurant ‘t Koaikers Huus bevindt zich op het Waddeneiland Ameland aan de Kooiweg 6 in Buren. De Kooiweg is onderdeel van een populaire fietsroute op het eiland en daarom is het restaurant een geliefde stop voor een ieder die op smaakvolle wijze even wil ontspannen van het stevig trappen op de pedalen. Het etablissement ligt ook naast een in het jaar 1705 aangelegde eendenkooi, die in het verleden bezit was van leden van de Nederlandse koninklijke familie. In het interieur van ‘t Koaikers Huus overheersen verschillende houtsoorten, wat een knusse, warme en huiselijke ambiance oplevert. Het restaurant beschikt ook over een aangenaam ruim terras, waar het tijdens mooi voorjaars- en zomerweer vanzelfsprekend prima toefen is. Omdat je je op deze locatie middenin de natuur bevindt, heb je aan alle kanten weidse uitzichten op het vele groen om je heen. Restaurant ‘t Koaikers Huus is van april tot en met december elke dag van de week vanaf 10 uur ‘s morgens open. De sluitingstijden zijn ietwat minder eenduidig. Op maandag en dinsdag kun je er tot 5 uur ‘s middags met je dinerbon of dinercheque terecht en van woensdag tot en met zondag tot 11 uur ‘s avonds.

Omdat het restaurant voor het grootste gedeelte van de week aangenaam ruime openingstijden hanteert, kun je er zowel van een lunch als van een diner genieten. Het etablissement staat daarnaast ook bekend om z’n uitgebreide koffie- en thee-opties. Het is namelijk mogelijk om er uit maar liefst 20 verschillende soorten koffie en 65 soorten thee te kiezen! Voor wat betreft de lunch en het diner kun je er in alle gevallen zeker van zijn dat het om (h)eerlijke gezonde gerechten gaat die a la minute voor je worden bereid. Je kunt bij ‘t Koaikers Huus a la carte een keuze maken uit tal van overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten, maar ook gewoon vertrouwen op de expertise van de chef-kok en kiezen voor een verrassingsmenu in 3, 4 of 5 gangen.

Heb je bij ‘t Koaikers Huus smakelijk gegeten en gedronken en wordt het tijd om al die genuttigde consumpties te betalen, dan kun je daarvoor probleemloos het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10