Brasserie Amerens

Dinerbon Burgum Brasserie Amerens
Adres
de Passaazje 1
9251CX Burgum
Telefoon
0511 469376
Dinerbon Burgum Brasserie Amerens

Je geniet culinair van een breed scala aan gerechten bij Brasserie Amerens in Burgum

Je geniet culinair van een breed scala aan gerechten bij Brasserie Amerens in Burgum. Met wie kom je binnenkort graag een keer genieten met de dinerbon? Of je nu graag een vleesgerecht, een visgerecht of een vegetarisch gerecht eet, voor iedere wens is er meer dan genoeg keuze op de gevarieerde menukaart. Wacht daarom geen moment langer en maak met je dinerbon een reservering bij Brasserie Amerens in Burgum. Voor zowel grote groepen als kleine groepen kun je altijd even een tafel reserveren! Dat wil jij toch ook?

Kies met je dinercheque uit een goed verzorgde High Tea

Bij Brasserie Amerens ben je helemaal aan het juiste adres voor een goed verzorgde High Tea. De High Tea is inclusief zes verschillende hapjes en uiteraard geniet je van onbeperkt thee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekker zoete of een hartige High Tea. Zijn er bepaalde dieetwensen of een bepaalde allergie in het spel? Geef dit dan vooral door aan het gastvrije personeel. Er wordt maar al te graag met je meegedacht, zodat je te allen tijde zeker weet dat je onbezorgd kunt gaan genieten in het restaurant. Boek je binnenkort ook je High Tea bij Brasserie Amerens? Je weet zeker dat je aangenaam verrast zult gaan worden!

Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend

Brasserie Amerens is van woensdag tot en met zondag voor je geopend. Op welke dag van de week kom jij graag een keer langs met de dinercheque? Het restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 15.00 uur. Let er wel op dat de brasserie op maandag en op dinsdag alleen maar op afspraak geopend is.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10