Café en Zalencentrum De Kruisweg

Dinerbon Damwâld Café en Zalencentrum De Kruisweg
Adres
Hoofdweg 42
9104BG Damwâld
Telefoon
0511 705580
Dinerbon Damwâld Café en Zalencentrum De Kruisweg

Iedereen die in of om Damwoude woont kent het markante gebouw van De Kruisweg. Niet zo verwonderlijk, want het café en zalencentrum bevindt zich al sinds het jaar 1881 op die plek en heeft al die jaren een pure horecafunctie gehad. Natuurlijk is men in De Kruisweg wel gewoon met z’n tijd meegegaan en worden er vandaag de dag allerlei lekkernijen geserveerd waar moderne smulpapen met plezier van kunnen genieten. De sfeer in het etablissement is gezellig en informeel. In de zomermaanden beschikt De Kruisweg ook over een terras, zodat je er in de open lucht een hapje en een drankje kunt doen. Het horecabedrijf Is op maandag en woensdag gesloten. Op dinsdag is de deur van De Kruisweg van 7 uur ‘s avonds tot middernacht open en op donderdag van 4 uur ‘s middags tot middernacht. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je er met je dinerbon of dinercheque van 4 uur ‘s middags tot 2 uur ‘s nachts terecht. Let op, de keuken gaat bij De Kruisweg op alle openingsdagen al om 8 uur ‘s avonds dicht.

Wil je bij dit horecabedrijf dineren, dan zijn er drie gangen beschikbaar: voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Als voorgerecht kun je er kiezen uit diverse soepen, nacho’s, carpaccio of een broodplankje. Voor wat betreft het hoofdgerecht biedt De Kruisweg je de keuze uit diverse vleesgerechten, die tegen een kleine meerprijs van extra toppings worden voorzien. Ook aan vegetarische gasten is gedacht. Voor hen staat er een maaltijdsalade op de menukaart. Alle hoofdgerechten die het personeel van De Kruisweg bij je op tafel zet worden gecompleteerd met gebakken aardappelen of friet, salade en groente. Tenslotte worden ook de kleine smikkelaartjes in dit horecabedrijf niet vergeten, want speciaal voor kinderen is er een kidsbox beschikbaar. Deze kidsbox bestaat uit een portie poffertjes of patat met een frikandel, kroket of kipnuggets. In beide gevallen wordt de kidsbox gecompleteerd met drinken en een cadeautje. Is het tijd geworden voor het toetje, dan trakteert De Kruisweg je smaakpapillen graag op bijzondere lekkernijen zoals een karamel bastogne nestje of een stroopwafel dessert.

Uiteraard kun je na afloop van je smakelijke smulpartij je rekening bij De Kruisweg (deels) met het saldo van je dinercheque of dinerbon voldoen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10