Marhaba

Dinerbon Drachten Marhaba
Adres
Zuidkade 72
9203 CP Drachten
Telefoon
0512 - 545450
Dinerbon Drachten Marhaba
Dinerbon Drachten Marhaba
Dinerbon Drachten Marhaba

Met uw Dinerbon kunt u genieten van een warm welkom in Drachten bij restaurant Marhaba. Hoe weten wij dat? Marhaba betekend namelijk welkom, en dat is dan ook wat wij onze gasten willen heten. Bij Marhaba zijn we gespecialiseerd in het bereiden van mediterraanse en Midden-Oosterse gerechten. Dit is ook de heerlijke sfeer die bij Marhaba heerst, mediterraans met een vleugje Oosters. Ons restaurant is onlangs verbouwd, waardoor onze gevel er in ieder geval op vooruit is gegaan. Met uw Dinerbon kunt u plaats nemen in ons sfeervolle restaurant, met allerlei gezellige nisjes voor kleine gezelschappen of ruime tafels voor de grotere groepen. Als het weer het toelaat kunt u ook plaatsnemen op ons terras dat gelegen is in de binnentuin. Een extra sfeervolle dimensie voor uw diner dus!

Waar het natuurlijk uiteindelijk allemaal om draait is het eten. Bij Marhaba kunt u met uw Dinerbon genieten van een uiteenlopende en gevarieerde reeks gerechten die geïnspireerd werden door het gebied rondom de Middellandse Zee en het Midden-Oosten. Een voorbeeld van onze kaart met voorgerechtjes. Wij serveren bijvoorbeeld ‘Tzatziki’, een typisch Grieks gerecht, maar ook ‘Baba Gannoedsj’, de bekende auberginesalade uit het Midden-Oosten. Zo staat onze kaart vol met prachtige gerechten afkomstig uit beide regio’s. Verwacht gerechten uit Egypte, het oude Perzië, maar bijvoorbeeld ook gerechten uit Griekenland en Turkije. Voldoende variatie dus, zeker voor gasten die de verschillende keukens een warm hart toedragen.

Bij Marhaba kunt u met uw Diner Cadeau Dinercheque genieten van Mediterrane en Oosterse heerlijkheden in een gezellige en sfeervolle omgeving. Komt u binnenkort een keer bij ons langs? Wij kijken uit naar uw bezoek en hopen u binnenkort welkom te kunnen heten bij Marhaba!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10