Restaurant Fidèle

Dinerbon Drachten Restaurant Fidèle
Adres
Burgemeester Wuiteweg 18
9203 KK Drachten
Telefoon
0512 548850
Dinerbon Drachten Restaurant Fidèle
Dinerbon Drachten Restaurant Fidèle
Dinerbon Drachten Restaurant Fidèle

Topgastronomie in het centrum van Drachten. Dat is exact wat je kunt verwachten als je bij Restaurant Fidele aan de Burgemeester Wuiteweg 18 aanschuift. Niet alleen de lekkernijen die aan je geserveerd worden stralen een allure uit, ook de inrichting van dit etablissement weerspiegelt klasse en stijl, die geaccentueerd wordt door een moderne touch. Aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich een fijn tuinterras, zodat je op dagen dat het mooi weer is desgewenst ook buiten van de culinaire hoogstandjes van Fidele kunt genieten. Het restaurant hanteert twee verschillende openingstijden. Van woensdag tot en met zaterdag kun je er van 12 tot 2 uur ‘s middags terecht voor de lunch en dineren is er van dinsdag tot en met zaterdag van 6 uur tot half 10 ‘s avonds mogelijk. Natuurlijk kun je bij Restaurant Fidele je dinerbon of dinercheque zowel voor de lunch alsook voor het diner benutten.

Op hoofdlijnen baseert de chef-kok van deze eetgelegenheid al zijn gerechten op de klassieke Franse keuken. In veel gevallen verrijkt hij het culinaire eindresultaat echter wel met een eigen, moderne twist. Tijdens het bereidingsproces wordt altijd zoveel mogelijk gebruikgemaakt van pure, verse seizoensproducten. Kies je ervoor om bij Fidele te gaan lunchen, zorg er dan wel voor dat je daar uitgebreid de tijd voor neemt. Je kunt er namelijk genieten van een lunch, die uit een verrassingsmenu van minimaal 3 en maximaal 7 gangen bestaat. In de avonduren wordt exclusief smullen desgewenst nóg uitgebreider, want als je voor de menukeuze van de chef-kok kiest kan het aantal gangen zelfs oplopen tot maar liefst 9 stuks. Wil je liever zelf bepalen wat er aan je geserveerd wordt, dan biedt Fidele je ook de mogelijkheid om a la carte te bestellen. Aangezien het smakelijke aanbod op de menukaart regelmatig wijzigt, kun je je smaakpapillen tijdens praktisch elk nieuw bezoek aan dit etablissement weer met verrassend nieuwe smaken verwennen.

Heb je heerlijk van de sfeervolle ambiance en de exquise lekkernijen van Fidele genoten en breekt het moment aan om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor uiteraard altijd deels of volledig het saldo van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10