Lokaal Op Hatsum

Dinerbon Dronryp Lokaal Op Hatsum
Adres
Hatzum 13
9035 VK Dronryp
Telefoon
06 15623593
Dinerbon Dronryp Lokaal Op Hatsum
Dinerbon Dronryp Lokaal Op Hatsum

Lekker en gezellig barbecueën doe je bij Lokaal Op Hatsum in Dronryp

Lekker en gezellig barbecueën doe je bij Lokaal Op Hatsum in Dronryp. Voor zowel kleine groepen als grote groepen is dit een fijne locatie. Lekker eten zonder hier alles voor te hoeven regelen, klinkt dat niet heel aantrekkelijk. Kom je met de dinerbon langs bij Lokaal Op Hatsum in Dronryp, dan staat de party tent al voor je klaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is vrienden, familie, collega’s of het gezin uitnodigen. Met hoeveel personen wil jij graag barbecueën met de dinerbon?

Een goed verzorgde High Tea bij Lokaal Op Hatsum in Dronryp

Naast dat je bij Lokaal Op Hatsum in Dronryp lekker en gezellig kunt barbecueën, ben je ook helemaal aan het juiste adres voor een goed verzorgde High Tea. Je geniet van een cheesecake, worteltjes taart, chocoladetaart, bosbessen muffins en scones. En minstens zo belangrijk, je krijgt bij al dit lekkers natuurlijk ook verse thee. Ook geniet je van een breekbroodje dat belegd is met een overheerlijke charcuttery, mooie gerookte zalm en heerlijke kaas. De crostini’s zijn belegd met met carpaccio, een lekkere tomaten jam en een champignon tapenade. Dat is pas echt genieten bij Lokaal Op Hatsum in Dronryp!

Vegan friendly uit eten bij Lokaal Op Hatsum in Dronryp

Eet je vegetarisch of helemaal vegan? Maak je geen zorgen! Bij Lokaal Op Hatsum in Dronryp heb je met je dinercheque namelijk ook de keuze uit vegetarisch eten en vegan eten. Het personeel van Lokaal Op Hatsum in Dronryp vertelt je graag alles over alle mogelijkheden als je een keer langskomt. Je bent met de dinercheque op donderdag en vrijdag van harte welkom tussen 17:00 uur – 00:00. Op zaterdag en zondag is het restaurant geopend tussen 10:00 uur – 00:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10