Restaurant Princenhof

Dinerbon Earnewald Restaurant Princenhof
Adres
Piet Miedemaweg 15
9264 TJ Earnewald
Telefoon
0511 539206
Dinerbon Earnewald Restaurant Princenhof

Welkom bij Restaurant Princenhof, een sfeervol restaurant dat is gelegen aan de Piet Miedemaweg 15 aan de rand van het dorp Earnewâld, dat op zijn beurt midden in het hart van de Provincie Friesland ligt. Het dorp bevindt zich in de buurt van Drachten, Leeuwarden en Heerenveen en ligt bovendien midden in een van de mooiste natuurgebieden die Friesland te bieden heeft: De Alde Feanen. Het restaurant zelf bevindt zich aan het water en heeft een zonnig terras aan de waterkant, vanuit waar u een prachtig uitzicht heeft over de voorbijvarende zeil- en motorbootjes. U kunt hier echt de sfeer van recreatief Friesland komen proeven en u bent ook nog eens welkom met uw dinerbon!

Ja, met uw dinercheque zal u warm worden onthaald in Restaurant Princenhof. U kunt komen genieten van verse gerechten uit de Franse keuken, maar ook van echte Friese tapas. U krijgt dan een proeverij van streekgerechten, die worden opgediend op de Spaanse manier. Het zijn gerechtjes met originele Friese benamingen. Zowel voor vegetariërs als voor liefhebbers van vlees en vis is er genoeg te proeven in dit restaurant met uw dinerbon, dus u kunt gerust met een gezelschap langskomen dat verschillende smaken kan waarderen!

Wilt u graag de smaken van Friesland leren kennen met uw dinercheque terwijl u met uw gezelschap de zon onder ziet gaan aan de rand van het water? Dat kan bij Restaurant Princenhof! Reserveer dus snel een tafel en laat u verrassen door de verschillende opties die de chef u biedt! Met uw dinercheque kunt u hier ten alle tijden betalen dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek aan dit restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10