De Nieuwe Melkfabriek

Dinerbon Elahuizen De Nieuwe Melkfabriek
Adres
Mardyk 13C
8581KG Elahuizen
Telefoon
06 38427700
Dinerbon Elahuizen De Nieuwe Melkfabriek
Dinerbon Elahuizen De Nieuwe Melkfabriek
Dinerbon Elahuizen De Nieuwe Melkfabriek
Dinerbon Elahuizen De Nieuwe Melkfabriek

Een prachtig restaurant gelegen tussen de Friese meren. We hebben het over de Nieuwe Melkfabriek. Geniet bij ons met uw Dinerbon van de meest heerlijke gerechten. De Fluessen ligt aan haar voeten en dat maakt dit een ideale plek na een dagje varen of fietsen. Komt u snel een keer langs?

Eetcafé De Nieuwe Melkfabriek onderscheidt zich door de gezellige en sfeervolle inrichting en de ongedwongen sfeer die mede bepaald wordt door de vlotte en informele bediening. U kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie met zelfgemaakt gebak, een gevarieerde lunch of een puur diner. Eetcafé De Nieuwe Melkfabriek is ook uitermate geschikt voor een intiem feest, meeting, vergadering. Ook leent ons eetcafé zich ook uitstekend voor besloten partijen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Eetcafé De Nieuwe Melkfabriek staat voor goed en gezellig eten en drinken. Nu het zomer wordt hebben we weer heerlijke seizoen producten. Denk aan heerlijke asperges, lekkere aardbeien, courgettes en spinazie . Op de diner kaart van De Nieuwe Melkfabriek staan uitsluitend dagverse producten! Proef met uw dinercheque van onze heerlijke dagverse producten. Verder kunt u bij ons uw hart ophalen met meerdere heerlijke snacks en daghappen zoals hamburgers, frikandellen kroketten etc. die u bij ons het hele jaar door verkrijgbaar zijn en die u ook kunt afhalen! Ook serveren wij bij ons heerlijk schepijs afkomstig van de ijsboerderij De Buterkamp.

De Nieuwe Melkfabriek is zeker geen plek waar u voorbij met lopen. Wij hopen u snel te mogen ontvangen met uw Dinerbon. Hopelijk tot snel!

Geopend van 03-10-2016, open vrijdag t/m zondag van 17.00 tot 23.00.

Dit tot 5 december, van 5 december tot 12 januari zijn we helemaal gesloten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10