Brasserie de Stadstuin

Dinerbon Franeker Brasserie de Stadstuin
Adres
Eise Eisingastraat 2
8801 KE Franeker
Telefoon
0517-382106
Dinerbon Franeker Brasserie de Stadstuin

Brasserie De Stadstuin is een gezellig restaurant met een authentieke ambiance in het Friese plaatsje Franeker. Het is namelijk gevestigd in een oude winkel van een koffiebranderij. Binnen in het historische pand omgeeft u zich in een klassieke Jugendstil-inrichting van hout en schitterende kroonluchters. U kunt er ook nog eens heerlijk lunchen en dineren met uw Dinerbon!

De grote trots van Brasserie De Stadstuin is toch wel de mooie ruimtelijke binnentuin. Als het weer het toe laat, kunt u hier afgesloten van de rest van de wereld genieten van een lekker hapje en drankje. Ze accepteren ook uw Dinerbon. De brasserie is al vanaf 10:00 geopend, wanneer u er terecht kunt voor een lekkere kop koffie met een stukje zelfgemaakte taart. Wat dacht u van worteltaart of regenboogtaart? U bent ook van harte welkom bij Brasserie De Stadstuin voor een lekkere lunch of diner. De kaart is niet heel uitgebreid, maar alle gerechten zijn van uitstekende kwaliteit. Veel gerechten zijn ook geïnspireerd door de streek, zoals het Franeker stoofpotje! Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Voor een uitgebreid diner kunt u voor slechts €25 het keuzemenu van drie gangen bestellen.

Een tip: combineer uw etentje met de Dinercheque met een bezoekje aan het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. Deze is namelijk naast Brasserie De Stadstuin gevestigd. U kunt hier onder andere het oudste werkende planetarium, historische astronomische instrumenten en diverse documentaires bekijken. Dit is ook een leuke plek om uw kinderen mee naar toe te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10